Minä seisoin Markon edessä selkä Markoon päin ja avuttoman kiimaisena haroin käsilläni hänen etumustaan.
Hyväilin itseäni saippuaisin käsin ja totesin, että olenpa tainnut hieman laihtua. Marko hyväili pakaroitani käsillään ja antoi pieniä suukkoja sinne tänne. ”Ihana perse”, hän sanoi huokaillen.

-”Kattelin kun te peuhasitte”, sanoi Kirsi hyväntahtoisesti ilkkuen. Minä utelen hieman hermostuneena. Hän oli työntänyt 2 sormea syvälle pilluuni ja nai minua kovaa.. Aluvaatteet vein suoraan pyykkikoriin.

treffit netissä

Naisellisen heleään ääneen oli nyt sekoittunut karkea, kova sävy; ääni jolla vaaditaan ja saadaan. Jäntevät kädet pitelivät naistani samalla kun hedelmällinen sperma tulvi tämän vaginaan.

Näennäisen rauhallisesti vaimoni sanoi: "Nuole puhtaaksi".

Aamuvarhaisella heräsin voihkeeseen ja ihon läiskeeseen. Työnnä se ulos". Minut oli alistettu tahdottomaksi spermaimuriksi.Vaimo nousi polvilleen ja hänen lantio laskeutui päälleni.

Vaimo avasi silmänsä ja näki minut.

Silmät sidottuna 2

Isännälläsikin on lähellä jolloin vedän kullini pois perseestäsi ja ohjaan sen suullesi otan pallon pois ja annan lastin tulla naamallesi ja suuhusi, nielet kaiken ja kiität kiitollisena.......Alan hiljalleen täyttää tappia ja ihailen laajenevaa reikääsi kun tappi on levittänyt persettäsi noin 5cm lopetan ja jätän sen paikoilleen, otsaltasi valuu hikeä ja näytät tuskaiselta. Lopetan noin 20 lyönnin jälkeen jolloin kiität olen ilahtunut koska olet todella oppinut. Sanon LASKE, lyön ensimmäisen pakaroille ja sinä lasket, toinen tulee pillullesi, ulvahdat mutta lasket, jatkan näin noin 10 lyöntiä ja meikkisi alkavat valua pitkin poskia mutta pysyt laskuissa joten komennan sinut pystyyn. Otat munani suuhun jolloin tarraan hiuksistasi ja alan naida sinua suuhun. Laitan gagin suuhusi ja pyykkipojan Panoseuraa Netistä - Luo Maksuton Profiili nenääsi jotta hengittäminen olisi hieman vaikeampaa. Olen tyytyväinen narttuni tottelevaisuudesta ja irstaasta ulkomuodosta jonka tekevät niin pitkin poskia valuva kuola kuin steariinikin. Nyökkäät ja vakuutat olevasi nöyrä, sanon kylmästi sehän nähdään. Sanon että mitäs ne koirat tekevät kun ovat innoissaan ja alat läähättää jolloin kuola alkaa valua pallon takaa. Laitan siteen silmillesi takaisin ja gagin suuhusi, jätän sinut makaamaan yksin sängyllesi. Isäntäsi kiihottuu tilanteesta jossa koiran hengitys on niin syvää että kuola valuu pitkin poskia.

Sanon tämä on vasta alkua, kun samaan aikaan nuolet kulliani puhtaaksi....Piiskaan sinua rinnoille johon ilmestyy kaunis puna ja muutama veri noro nyyhkytyksesi tihenee koska steariinin herkistävät rinnat ovat kipeät.

Pikkuserkkua perseeseen

Tiina makasi allani aivan velttona ja huohotti:

-Mun tekis mieli kokeilla pyllysexiä haluisiksä?

-No niin nyt sit pannaan Tiina sanoi ja otti stringit jalastaan!

-Aaaah vähän se sattuu mut ei se mitään Tiina sanoi.

-Oooh mä saan taas orkun tää tekee höpöö hän huusi.Aloin tunkemaan kulliani Tiinan pyllyyn ja Tiina voihki ja valitti.

-Kiitos sulle tiina sanoi.

Tiina työnsi minut vaatekaappia vasten ja kiskoi housuni pois jalasta ja alkoi runkata kulliani samalla minä hieroin hänen kasvojaan ja hiuksiaan.

-Kiitos itselles vastasin ja puin päälleni ja lähdin kotiin.Sormen päähän tuli hieman paskaa ja pyyhin se keittiöpyyhkeeseen. Pikkuserkkuni Tiina on 18-vuotias lukiotyttö jonka kanssa olen noin kerran kuukaudessa harrastellut sexiä. Kullini oli aivan tanassa ja Tiina jatkoi lutkutusta.

-Jatka jatka ooh mä saan ihan just Tiina huusi ja oli aivan hiessä ja tärisi ja kiermurteli allani.Laitoin Mitä Nainen Haluaa ? ensiksi yhden sormen Tiinan pyllyyn, sulkijalihas antoi periksi ja työnsin sinne nyt kaksi sormea.

-Moi ja tervetuloo Tiina sanoi ja veti minut peremmälle.

treffit netissä