Katsoimme toisiamme silmiin ja hymyilimme hyvää onneamme, että olimme sattumalta kohdanneet ja nyt pääsisimme nauttimaan.Käänsin päätäni ja suutelin häntä kiitokseksi olkapääni yli. Ainut mitä meillä oli, Treffisivu Kokemuksia Suomi / Finland oli yksi villi yö.

M jos luet tämän, laita tekstari. Yhtäkkiä tärppäsi: sain langanpäähän nuoren miehen, joka puhui ilmiselvää Tampereen murretta. Haukoin henkeäni ja patjalle ilmestyi yhtäkkiä suuri märkä läikkä.

Siinä samassa hän jo kietoi kätensä ympärilleni ja rupesimme suutelemaan.
Hänellä oli ihanan paksu ja sopivan pitkä kulli. Olimme kaksi toisillemme

... Read more


Sinä olet huora joka tarvitsee koulutusta" hän ärähti. vauhti kiihtyi ja luulin tukehtuvani. Menin Minuuttigrilliin Lahdessa ja tapasin heti vessassa vanhemman miehen joka katsoi minua pitkään. Hän sanoi: Nyt on maksun aika ja toi kalunsa suuni eteen. Hän sanoi minun katsoneen hänen kaluaan kun tapasimme vessaa."Sitten sain kaula pannan ja jalka lenkit. Kiima oli mieletön. Hän jatkoi nussimista suuhuni ja kertoi kuinka oli jo baarissa suunnitellut kaiken ja valinnut minut. Markku sanoi että syödään vain ja juopotellaan.Paine lisääntyi ja tunsin kipua. Kyllä minä vielä sinut opetan nöyräksi

... Read more


Olihan sellainen mitä oli kertonut vähän yli 40v, vähän masua muttei liikaa, käteltiin oltiinhan "herrasmiehiä", siinä vaiheessa väkisin silmäni menivät hänen kalulleen, sekin oli luvatun mukainen, puoliseisokissa paksu juuresta suippeni kärkeä kohti, terska oli aika pieni varteen verrattuna.

Lisäten hiljaa vauhtia, veti hiljaa melkein ulos kalunsa ja painoi takasin sisään lisäten vauhti koko ajan, luoja mut tuntui hyvältä. Hän asettui päälleni ja levitin käsin pakaroitani, tunsin terskan reiälläni ja paineen kasvavan kun hän painoi sitä sisään, koitin rentouttaa itseni, kihelmöinti levisi p

... Read more


Vasen jalkasi lepää haarojeni välissä. Huokailet hiljaa elimeni työntyessä syvemmälle tiukkaan koloosi. Ohitan kuitenkin pyhimpäsi lämpimällä henkäyksellä. Annan käsieni vaeltaa vartalollasi ja suutelen niskaasi ja korvaasi.

Lopulta kaluni pää osuu pillusi pohjaan ja tartun tiukasti lantioosi. Katselen tummia hiussuortuviasi, jotka lainehtivat kevyesti olkapäilläsi.

Suutelet minua kiihkeästi ja huokaat korvaani, käsket minua työntymään sisällesi. Jokainen sykäys saa sinut hulluksi ja haluamaan lisää.Vaikeroit, mutta vedät minua syvemmälle pakaroistani.

Ilpo sanoi Masalle, että matkakorttini

... Read more


En oo ihan varma, onko Jani kyenny siihen.Kunnes se ei enää pystyny oleen hiljaa. Jotenkin vasta Jokke oli opettanu mulle, millasiin korkeuksiin seksi voi nousta, kun sitä harrastaa kaks ihmistä, jotka todella rakastaa toisiaan.

Ja musta tuntu, Kiinnostaako PK-seura Turussa, Tampereella Tai Oulussa? et se katto kaihoten mua.

- Ja nyt sitä rakastetaan sitte jotain Jokkea, vaikka vielä äsken vakuuttelit, miten jättäsit kaiken mun takia, se sano jotenkin ivallisesti. Päätin oottaa, kunnes Jani tulis sieltä toiselta puolelta Suomee tänne kotikaupunkiinsa tapaamaan vanhempiaan. Se silitteli mun hiuksia

... Read more
Suuren rakennuksen yksinäisestä ikkunasta loistaa valo hämärtyvään yöhön, tuon ikkunan takana kaksi hahmoa kumartuvat pöydän ylle, alkaen pohtia ampujan yhteyttä heihin. Etsivä Marlowe hengitti raskaasti Jayleewesin varmoissa käsissä, mitkä hyväilivät ihaillen naisen lantion pyöreitä ja täyteläisiä kaaria. Pian kullankeltainen neste heilahtaa molempien kurkkuun.Mies selittää viskin salakuljetusrenkaasta saatuja vihjeitä, yrittäen olla kiinnittämättä huomiota naisetsivän pehmeisiin hiuksiin, jumalaisiin huuliin sekä hehkuvaan ihoon. Neiti Marlowen täyteläiset huulet avautuvat hämmästyksestä,

... Read more
Milja liu'utti käsiään Ninnun niskaa ja yläselkää pitkin, mutta kiusaus edetä niskasta kohti tytön kohoilevaa etumusta kiihotti Miljaa niin hurjasti, että hän päätti ottaa riskin... Tyttö tärisi ja voihki ja huokaili kun Milja nussi häntä sormillaan ja suullaan lujasti, tyttö rukoili saada jo tulla ja Milja työnsi sormiaan vielä syvemmälle, vielä lujemmin, hän veti tytön ihon kireälle klitoriksen päältä ja nuoli terävin nopein liikkein tätä kohti huippua.

Milja tunsi kostuvansa entisestään ja kun tyttö istuutui lähes kiinni Miljaan ei Milja voinut mitään huuliltaan karanneelle huokaukselle.

... Read more


Tein työtä käskettyä. Nuolemisesta ei meinannut tulla mitään valtavan kyrvän soutaessa perseessäni. Mies piti pienen tauon, jonka aikana yritin rentouttaa lihaksiani, jotta saisin kivun häviämään, mutta turhaan, sillä mies aloitti saman tien silmittömän perseeni raiskaamisen. Osa löysästä paskasta valui lattiallekin. En tiennyt miten olisin seissyt ja nolona yritin peitellä käsillä kyrpääni. "Nai jo sitä", nainen huusi kiihottuneena.-mmmmm....

-tämähän on tulikuuma ja niin kova. Kuiskin korvaasi himosta sokeana, samalla kun käteni tarttuu pakaraasi ja painan sinut tiukemmin itseäni vas

... Read more
Alkuyö oli lähtenyt tuttuun tapaansa verkkaan käyntiin yökerhossa. Otin nurkasta vanhan, mutta puhtaan räsymaton ja levitin sen lattialle. Pian olikin jo alettava säännöstelemään sisään tulijoita, niin ikävää kuin se olikin."Sisään vaan" komensin ja menin itsekin perässä, samalla sulkien liukuoven perässäni. Vaatteita säästä johtuen ei juurikaan kertynyt. Laita viesti, kun lähdet kotiin, niin odotan autollasi". Huomasin alas salista tullessani taas jonkun lapun pöydällä. Maria ynisi työntöjeni tahdissa, minä aloin huohottaa, kunnes tunsin, että kohta tulee.

Nousin Marian päälle ja alkoi uusi

... Read more


Submitted by Maria Hampton . To avoid becoming addicted to a dating site, it must be said that this is only a means among others to find their soul mate.People who use this method to meet the man or woman in their lives need to know that there are various other solutions to complete their quest.

Lähteet... http://prsync.com/victoriamilan/avoid-being-addicted-to-online-dating-656746/

Uimahallissa

Olen siistijänä uimahallissa ja tehtäväni on tietysti siivota TOP 20 Deittisivustot sekä naisten että miesten suihkut. Voisit tasapuolisuuden vuoksi heittää ne pois.

Käännyimme suutelemaan toisiamme.

... Read more