En ikinä ollut tuntenut niin mahtavaa oloa. Sulla on niin helvetin iso. Ulla sanoi, että haluaisi kuunnella musiikkia. Suutelimme suihkussa ja lähdimme nukkumaan.Makasimme ainakin puoli tuntia siinä toisissamme kiinni, kunnes lähdimme suihkuun.

Ennen kuin nukahdimme Ulla sanoi vielä, että joskus vielä saat nussia mua persereikäänkin. Aloin nuolla Ullan vittua ja spermoja.

"Mahtaiskohan tää olla hyvä sulle illaksi Anne?" Sitten hän kääntyy minuun päin ja esittelee minut kaverinaan Tinana. Pasi puolestaan työntyy nyt vaimonsa peppuun. Niin tosiaan ulkonäköni oli jo muuttunut aika radikaalisti,

... Read moreNaisen hoikat kädet puristuvat biljardipallojen ympärille, hangaten niitä kouristuksenomaisesti vihreää pöytää vasten.Hitaasti, nautiskellen.

Naisen katse hakeutuu mieheen hämärän pöydän ääressä, ties monennen kerran. Naisen korjatessa asentoaan, mies katsele kuinka kaunis takamus keinahtaa houkuttelevasti. Jokin vaisto saa naisen vilkaisemaan hämärään nurkkapöytään. Kovan ja suonikkaan peniksen hangatessa häpykarvoitusta. Naisen pannessa ohimennen merkille komean yksinäisen miehen hämärässä pöydässä.

Mies kavahtaa fantasiastaan kun raskas kivi pyörii kolisten pöydän sisällä. Antaen sitten k

... Read more


Tokaisin, että "joo katsellaan jos ei muita menoja ole" tiesin, että muita menoja ei todellakaan ole kuin odotettavissa oleva yksinäinen poikamies ilta kaksiossani kuten jo oli ollut 5 kuukautta yhteen menoon. Huohotimme nenän kautta kiihkossa. Jimmy kiiruhti ohitseni kädet täynnä töitänsä kahvikupin kanssa kiireellisen näköisenä ja katsahti minuun nopeasti, mutta hymyillen lämpimästi ja tervehti kiiruhtaen samaa matkaa ohitseni omiin puuhiinsa. "On siinä pojalla tarkka kuvauskäsi ja hyvä kuvasilmä" sanoin ja katsoin Jimmyn yllättyneisiin silmiin "Niinkö meinaat?" Lähdin pimennyshuoneesta ja

... Read more


Imaisin klitorista, tyttö kiljaisi ja taipui kaarelle saaden voimakkaan orgasmin. Sivulle katsoessani näin autossa kuljettajana nuoren vaalean naisen. Tunsin etten kestäisi kauaakaan tytön suuhoitoa ja nostin tytön ylös kääntäen hänet ympäri. Tunsin kuinka pillu supisteli kyrpäni ympärillä lypsäen mehuni sisäänsä. Tytön vartalo värähteli, työnsin kättäni lyhyen hameen sisäpuolelle, tuntien sormissani päljaat kiinteät pakarat. Tunsin kuinka lastini alkoi lähteä liikkeelle, painaisin rajusti kullini pillun pohjaan, samalla tyttökin sai toisen pitkän orgasmin. Päästyäni mäen päälle näin samaisen

... Read more


Litinä oli mahtava.

Hän tuli taakseni ja veti takakappaleen sivuun.

Jokaisella vedolla sitä purkautui uloskin kastellen reitemme.Olin uivinani rantaan päin kun minun ja tulijan katseet kohtasivat.Hätäni oli niin kova, että uskoin tämän onnistuvan.

Kuulin miehen nousevan rantaan.

"Nouse ylös", mies komensi. http://deittitreffit.eu Joke veti simmarit pakaroidensa peitoksi ja käännähti taakseni. Taisipa mies kuolatakin, sen verran alaselkänikin kastui.

Seuraava kertakin sovittiin saman Parinvaihto Jyllää Euroopassa tien, jota innokkaasti jo odottelenkin.Pääsääntöisesti kerroimme haluistamme

... Read more


Keinuin samassa tahdissa sen kanssa. Teemun kiihottununeella äänellä kuiskittuja ylistyksiä vartalostani.

- Anna tulla... anna tulla... se mies kiihotti mua. Sormi tuli Katso Täältä Suomen Suosituin Deittipalvelu klitalleni. Kuuma lantoi alkoi hiljalleen hakata kulliaan sisääni. Teemu jutteli takanani. Vaihtaessani vaatteita pukukopissa huomasin, että vesi oli liannut uikkarit.

Teemu nosti katseensa, heilutti merkiksi, että oli kuullut.

(siirryt toiseen palveluun) Myös Radio Moreeni välittää istunnon suorana taajuudella 98.4 MHz. Lähetystä voit seurata myös Radio Moreenin internesivuilta.

... Read more


Ja niitä on ollut usein.

Maija on käpertynyt ottamaan minulta suihin ja vittuun aina kun olen ollut käymässä hänen luonaan.

Aamulla vaimoni ihmetteli miksi hän sammui http://treffipalvelu.eu niin nopeasti. Maistelimme laseistamme aina vähän ja keskustelu jatkui.Toinen käteni nousi ylöspäin hieroen hänen rinnoillaan.Pujotin käteni hänen rinnoilleen liivien alle puristellen niitä sekä hieroen nänninpäitä. En halunnut vielä työntyä hänen pimpsaa, vaan halusin nuolla ja suudella häntä sieltä ensin.

Laitoin tunnelma musiikkia soimaan ja pyysin Maijaa tanssimaan sukkasillaan. Appi ukko oli jo muutama

... Read more


Mari on suihkussa ja pesee itseään... jatkuu
kysäsen häneltä tapojeni mukaan. Avovaimoni oli kaverin mökillä käymässä. Hän urheilee paljon ja on aina iloinen. Mietin hetken ja sanon "Joo, voisinhan mä tullakin". "sanon hiukka vaivautuneena katsellen Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä häntä päästä varpaisiin. Sanaakaan sanomatta Mari laskee stringinsä alas paljastaen ihan vaalean aika runsaan karvoituksen.

Hänellä on päällään pienet tiukat shortsit ja tiukka toppi. Samassa talossa asuu 34 vuotias Mari, jonka kanssa aina http://treffitseksi.eu tulee flirttailtua.

... Read more


Hän pyysi minua telttaansa. Yritin peitellä käsilläni, mutta eihän se onnistunut. Hänen kiinteät, ruskettuneet rintansa kiihottivat minua niin, että aloin imeä hänen paisuneita nännejään. Hän asettui hajareisin kullini päälle ja ohjasi kalun sisäänsä. Punastelin siinä Merjan edessä ja virnuillen hän totesi, että poika taitaa tarvita vähän apua. Edelleen rintoja imien työnsin etu- ja keskisormeni kosteaan vittuun ja runkkasin häntä. Tyttöä hymyilytti touhumme, emmekä saaneet häntä mukaan uimaan. Makailimme hetken vierekkäin ja sitten palasin majapaikkaani, jossa Antti kuorsasi täyttäpäätä.

... Read more


Kävelin pitkää kiertoreittiä kotiin päin, kun huomasin erään miehen nojaamassa kerrostalon seinään. Tunsin vain, kuinka hän käänsi minut selälleen, ja alkoi painamaan kyrpäänsä uudelleen pilluuni. Sitten asetuin lattialle nelin kontin.

Kodilleni saavuttuamme ohjasin hänet asuntooni sanoen: "Olisitko hiljaa, pikkusisko varmaan jo nukkuu." Siellä on kyllä pikkusiskoni yövieraana, mutta mahdummehan me kaikki sinne!" Eteisen kohdalla kuului oikea kirkaisu, aloin jo arvaamaan, mitä tuleman pitää.Minä en ole saanut aikoihin, Lahdenperä kuiskii ja lupsuttelee varovasti edestakaisin. Mielihyvin

... Read more