Suljin silmäni ja annoin tunteen viedä mennessään. Pian tunsin jotain lämmintä ja kosteaa liikkumassa vaossani ja avasin silmäni ja huomasin poikakaverini saapuneen saunaan. Halusin kerrankin helpotusta itse, ja kun lämmitin saunan ja olin saanut saunan kuumaksi, niin menin itse suihkuun ja huomasin jo suihkussa että nännini nöpöttivät kipeää tekevinä ja pilluni oli kostea. "Taidat olla halukkaalla päällä tänään" hän sanoo. Aloitan hiljaa ratsastamisen sillä tiedän sen kiihottavan Jalmaria. "Sitten siis tulin hyvään aikaan" Jalmari sanoi (siis poikakaverini nimi muutettu).

Laittakaa palautetta

... Read more


Mari on suihkussa ja pesee itseään... jatkuu
kysäsen häneltä tapojeni mukaan. Avovaimoni oli kaverin mökillä käymässä. Hän urheilee paljon ja on aina iloinen. Mietin hetken ja sanon "Joo, voisinhan mä tullakin". "sanon hiukka vaivautuneena katsellen Järjestä Seksitreffit – Saat Seikkailuseuraa Ja Kokemuksia Netistä häntä päästä varpaisiin. Sanaakaan sanomatta Mari laskee stringinsä alas paljastaen ihan vaalean aika runsaan karvoituksen.

Hänellä on päällään pienet tiukat shortsit ja tiukka toppi. Samassa talossa asuu 34 vuotias Mari, jonka kanssa aina http://treffitseksi.eu tulee flirttailtua.

... Read more