Tulin takaisin mökkiin hiljaa ja näin kuinka Ritva istui Riston sylissä ja pussasi Ristoa jonka käsi oli Ritvan jalkovälissä. Älä vaan kulta lopeta, Aikuisten Online Chat tekee niin hyvää koko ajan”... Nukahdinkin hetkeksi ja kun heräsin Ritva ei ollut vielä tullut viereeni, kurkistin verhon raosta ja siellä sohvalla Ritva ja Risto makasivat kyljellään, Ritva piti jalkaansa sohvan selkänojalla ja Riston kulli souti Ritvan pillussa edestakaisin,samalla Risto hieroi etukautta Ritvan pillua. Olin joskus vihjannut vaimolleni Ritvalle parinvaihto kemuista , mutta Näin Löydät Seuraa Netistä hän ei voinut käsittää sitä että olisi vieraan kanssa. Ritva vielä otti Riston munapusseista kiinni ja lypsi ne ihan tyhjiksi pilluunsa. Kuitenkin hän oli melko estoton joidenkin yökylässä käyvien tuttavapariskuntien miesten kanssa.

Hetken päästä Risto otti Ritvan lanteista kiinni ja alkoi vetää oikein pitkää vetoa niin pillu piti kovaa litinää ja sitten hän työnsi kullinsa mahdollisimman syvälle pilluun ja antoi tulla koko lastin.

treffit seksi

Selvästi rauhoittuneena hän pyysi päästä suihkuun ja jäädä sohvalle nukkumaan ja että voisimme samaa matkaa mennä töihin aamulla.

Vastaus tyydytti ja joimme lisää kossua. Nopeasti vaan kossua pöytään ja juomaan, hän epäluuloisena sanoi, et vitun homo, älä luule, et saat minulta mitään tarjoamalla. Kohta kollegani olikin jo aika kännissä ja tarjoilu loppui häneltä, mutta mieli paloi saada lisää.

Hän sanoi, vähän humalassa jo, että ei mulla teitä vastaan mitään oo, mut pitääkö teidän aina tuijottaa, kun näette alastoman miehen vartalon. Hän jatkoi, että älä valehtele saatana. Hän istui sohvalle ja otti tarjotun drinkin vastaan. Hän loi vähän halveksivan katseen ja sanoi voivansa lähteä, koska ei pelkää minua. Kiihottavaahan sitä oli katsella, mutta taisin tuijottaa liikaa, kuten myöhemmin huomasin.

Lukulomalla

Juhlallisen sopimuksen jälkeen seurasi lyhyt käsisessio ja patukka oli valmiina toimintaan. Tuskallista touhua puolin ja toisin. Totesin, että pitäisi olla joku keino harjoitella, johon kaveri totesi silmänräpäyksessä - eiköhän kokeilla heti. Siinä hiuksia pestessäni kuulin, kun joku tuli pukuhuoneeseen. Makasit pitkään ja aloin jo ihmetellä, oliko jokin hätänä, sitten kysyit – otetaanko uusiksi? Tavoitteena oli kesäkissa. Alle levitettiin iso frotee-pyyhe, jota käytit urheillessa. Laukeamisen jälkeen otit paperia ja pyyhit patukkasi. Ystävyytemme muuttui siten, että emme viettäneet juuri muuta aikaa yhdessä, kuin sen koulun jälkeisen puolituntisen.

Viikonloppu Kouvolassa

Baarissa ei ollut alkuillasta paljon porukkaa joten pääsimme valitsemaan rauhallisen paikan. Hän alkoi ottaa suihin raivolla jota en aikaisemmin ollut kokenut.

Ehdotin hotellille paluuta ja vaimo suostui siihen. Jälkkäriksi joimme pari Lumumbaa, tarkoitukseni oli saada vaimo hiukan huppeliin. Otin hieromasauvan esiin ja aloin työnnellä sitä litisevään pilluun. Olin ostanut silmälaput, piiskan ja remmit sidontaa varten. Vaimo oli aivan kiimassa ja huusi minua tulemaan sisäänsä. Hetken päästä aloitti ensimmäinen strippari, hän oli nainen. Drinkki maistui vaimolleni kun saavuin pöytään, hän alkoi olla jo kiimainen. Menin kauppaan kumminkin ja ostin jotain uutta viihdykettä iltaa varten. Kulli oli hyvän kokoinen ei mikään jätti mutta puolijäykkänä isomman näköinen kuin omani.

treffit seksi