Sisään tulviva viileä ilma sai minut vetämään Jussin vielä lähemmäs syleilyyni.

Puristin Jussin tiukkaan halaukseen omaa vartaloani vasten Jussin kääntäessä päänsä antaakseen suudelman. Jussin poskea pitkin kieri jo kyynel. Samalla juteltiin jotain päivän ohjelmasta - ilmeisesti oli aika runsaasti vaihtoehtoja mitä voisimme päivän aikana tehdä.

Jotenkin sitä pystyi vielä malttamaan mielensä ja pitää sormensa erossa Jussista sen aikaa, että saatiin patjat ja petivaatteet kasaan jotta pääsimme peseytymään. Tässä Ovat Kaikki Temptation Island Suomen Kuumat Sinkut! -Nelonen Media Mieleni olisi

... Read more
Lääkärin ovi aukeaa aivan yllättäen ja harmaantunut pää ilmestyy oviaukkoon. Kai hänellä oli jokin ihan pätevä syy olla poissa silloin, kun kaikki muut meitä kolmea lukuun ottamatta kävivät terveystarkastuksessa kaksi viikkoa sitten.

Hän hymyilee edelleen, niin että on vaikeata sanoa onko hän tosissaan vai pilaileeko vain kustannuksellani. Tämähän on kuitenkin vain rutiininomainen opiskelijatarkastus.

Tyttö kikattaa omalle sukkeluudelleen ja Laura hymyilee myös kainosti. Hoitajatar ottaa ammattitaitoisesti tilanteen haltuunsa lääkärin lähdettyä. Nännit sojottavat kovina kuin pienet kuulat,

... Read more


Mulle osu tietenkin taas puiden roudaaminen saunaan ja kämpän siivoominen. Aha, mä aattelin, nyt on sit toinen ääni kellossa kuin eilen ja menin kontalleni kupin viereen. "Hyvää ruokahalua ja kuinka sanotaan" se kysy multa pitäen edelleen mua pannasta.


"Vieraat tulee huomenna iltapäivästä, joten meillä on hyvin aikaa laittaa paikka kuntoon. "Ei antanut, Sir" mä vastasin alistuneena.

Eräänä iltana taas laittauduin kotona valmiiksi, ensin ohuet valkoiset pitsistringit ja samaa sarjaa olevat pitsirintaliivit joihin laitoin silikonitäytteet, sitten puin sukkanauhaliivin ja ohuet ihonväriset

... Read more