treffit

Ja niitä on ollut usein.

Maija on käpertynyt ottamaan minulta suihin ja vittuun aina kun olen ollut käymässä hänen luonaan.

Aamulla vaimoni ihmetteli miksi hän sammui http://treffipalvelu.eu niin nopeasti. Maistelimme laseistamme aina vähän ja keskustelu jatkui.Toinen käteni nousi ylöspäin hieroen hänen rinnoillaan.Pujotin käteni hänen rinnoilleen liivien alle puristellen niitä sekä hieroen nänninpäitä. En halunnut vielä työntyä hänen pimpsaa, vaan halusin nuolla ja suudella häntä sieltä ensin.

Laitoin tunnelma musiikkia soimaan ja pyysin Maijaa tanssimaan sukkasillaan. Appi ukko oli jo muutama vuosi sitten jättänyt tämän maallisen vaelluksen. Sinne tyrkkäsin sen vähitellen, kunnes otin sen aivan huulille ja leikittelin siinä.

Fourcade kertoi sopineensa kuningas Haraldin kanssa jo seuraavista treffeistä. - Alan olla aika vaikutusvaltainen henkilö, kun käyn keskusteluja Norjan kuninkaan kanssa.

Lähteet... http://yle.fi/urheilu/3-8723203

Tapaaminen

Kiusoittelu tuntui jatkuvan liian kauan, joten nousin polvilleni ja otin ohjat käsiini. ja Moonahan imi posket lommoilla! Moona kiljaisi nautinnosta, minä vetäydyin hänestä kokonaan ulos. Minä määräsin tahdin liikuttamalla Moonan päätä munani vartta pitkin eestaas, välillä hitaammin ja välillä nopeammin. Välillä läpsäisin takapuolta ja sanoin Moonalle, että "tiukka vittu sulla, narttu", välillä kourin rintoja, nipistelin nänneistä ja koko ajan nussin niin kuin vaan kiimainen keski-ikäinen mies voi nussia. Sanoja ei vaihdettu, mutta molemmille tuli selväksi, että haluamme toisiamme.

Mulla oli edelleen kova panetus ja muna säilyi melko kovana, joten asettelin munan puhdistuksen jälkeen Moonan sängylle kontalleen, ihailin seksikästä näkyä: alaston nainen kontallaan, kosteana kiiltelevä posliinipillu, isot rinnat, saappaat jalassa... runkkasin muutaman kerran munaani, sitten työnnyin yhdellä survaisulla Moonan vittuun. Nuoleskelin ja suutelin takapuolta ja repäisin stringit pois ja tunnustelin Nainen Etsii Miestä: Lue Tieteelliset Vinkit! kädelläni Moonan pillua. Heti hissin oven sulkeuduttua takanamme hyökkäsin Moonan kimppuun; suudeltiin kiihkeästi, käteni vaeltelivat Moonan lantiolla, rinnoilla, takapuolella...Vielä muutama työntö ja laukesin urahtaen Moonan suuhun käskien häntä: "Nielet kaiken, narttu, ja sitten vielä nuolet mun munan puhtaaksi!" Se ei ollut mitään suihinottoa, vaan ihan rehellisesti panin Moonaa suuhun.

Kesäloma!Lisäsit jatkuvasti näkymien puolesta vettä kiukaalle ja odotit, koska avaisin suuni. Hengästynyt suudelma jatkui ja jatkui.

Puristus kaluni ympärillä oli tiukka ja tunsin, miten käytit pillulihaksia. Rintasi keinuivat kasvojeni edessä ja hamusin vuorotellen nännejä suuhuni.

Anelin sinua mukaani mökkiin "pienelle välipalalle", mutta estelit. jatkoit leikkiäsi ja sait minut yhä kiihottuneemmaksi.Jos olisin pyytänyt sinua takaisin mökkiin, niin olisit vastannut hymyillen, että vastahan tänne tultiin.Pillusi pumppasi kaluani tyhjiin.Asetuin taaksesi ja ohjasin terskan kostean pillun huulille.Suudellessamme riisuimme toistemme Netin Parhaat Treffisivustot vähät uimavaatteet ja ajauduimme sängylle.

Otin tukevan otteen lantiostasi ja aloin liikuttaa lantiotani edestakaisin ohjaten lantiotasi vastatyöntöön - hitaasti, nautinnollisen hitaasti.

treffit