Olin koulussa amiksessa ja koitti taas se aika kun oli terveystarkastukset tulossa niin marssin minäkin terveydenhoitajan huoneeseen ja istuin alas hoitajan naputtaessa tietokoneettaan ja aloin katsella hoitajaa. Sitten aivan yllättäen hän otti kiinni pikkuhousujen etumuksesta venytti sitä ja katsoi paljasta seisovaa kyrpääni ja sanoi että: ”Ohhoh, täällä taitaakin olla kaikki kunnossa, mutta miten se noin seisoo?”

Minä kiehuin kiimasta. ”Hyvinhän se seisoo”, hän sanoi. Uskomaton imu oli hoitajalla. Hän alkoi tunnustelemaan jalkojani ja minä näin hänen paidan kauluksestaan sisään. Leivoin vähän aikaa hänen rintojaan ja pikkuhousuja ottaessani näin sen märän kostean vitun. Minä huusin jo kiimaisena että ota sitä ota! ja laski pikkuhousujani ja otti kyrpäni käteensä. Mmm, näytti hyvältä. Hoitaja vain hymyili tyytyväisenä puristeli kyrpääni hetken ja alkoi imeä posket lommolla.

treffitanna palautetta, lisää tiedossa..
Huomasin alkavani huohottamaan kiihkeästi. Itse jäin kotiin yksin ja panetus aivan järkyttävä.. Sohvalla istuskellessani aloin hyväilemään rintojani. Liu´utin sormeni pikkuhousujeni sisään.

Kävin nopeasti hakemassa yöpöytäni laatikosta iltani pelastuksen. Pilluni oli kostunut joten otin vibran käteeni ja aloin työntämään sitä sisälleni.

Finding The Answers On Significant Aspects In

Simo toi mukanaan saarelle maailmankartan: Tosta voi kattoo seuraavat mahdolliset treffit

Onko vierelle sittemmin löytynyt ihanaa ilopilleriä? "Eipä tässä oo mitään vakavampaa ollu.

Lähteet... http://www.nelonen.fi/ohjelmat/aatami-etsii-eevaa/1875589-simo-toi-mukanaan-saarelle-maailmankartan-tosta-voi-kattoo-seuraavat-mahdolliset-treffit

Kuumat puuhat

Ja sitten se tapahtui voimakas purkaus, lämmintä spermaa Henkan nieluun iskeytyi ja siinä hän nieli ja nousi sitten suutelemaan minua edelleen spermaa suussaan. Olin kaverini kanssa menossa mökille jonka olin itse varannut netistä. Sitten hetkellisen hengen vedon jälkeen päästin villin huudon ja samalla siemennesteeni hänen suoleensa.

Sitten kun sperman tuloni alkoi olla loppunut niin otin kaluni pois ja aloitin suihin oton. Vauhdikkaasti naiden häntä monta tuntia tunsin lopulta kun nesteeni alkoivat jälleen liikkua kohti terskaani. Kun olimme alasti näin Henkan kivikovan kalun joka sykki hiukan jo kiimasta omani nousi samalla kovaksi, näin kun Henkka meni selälleen makaamaan sängylle, ja minä menin perässä.
Sitten Kutsuin Hänet ylä kertaan makuu huoneeseen ja lukitsin oven, sitten menin hänen luo ja suutelin häntä, hänen vastaten kiihkeästi suudelmaani aloin riisumaan itseäni ja Henkakin teki samoin.

Aloitin nuolemalla kiveksiä ja samalla laskeuduin suoraan anaaliin nuolin hetken reikää kuullen Henkan voihkimisen, sitten lopetin ja nostin hänen jalkansa hartioilleni samalla ohjaten kaluni hänen anaali aukolleen, hiukan syljelläni kostutin kaluani ja työnsin sitten Katso Parhaat Vinkit Deittailuun Ja Deittiprofiilin Tekoon hitaasti kaluni suoraan hänen sisäänsä ja kuullen hänen voihkaisun. Olin jo varma että hän lopettaisi kun tulisimme ihmisten ilmoille mutta ei hän vain jatkoi imemistä joka tietenkin oli erittäin nautinnollista. Sitten aloitin vahvan nainnin hänen anaalissaan.

Otin heti oitis kamppeeni ja vein ne nopeasti sisään ja juoksin yläkertaan tarkistamaan paikat sillä välin Henkan purkaessaan laukkuja alakerrassa. Hän nautti siitä kovasti hän voihki voimakkaasti ja samalla sormeilin hänen anaaliaan, sitten tunsin kuinka hän hieroi hiuksiani joka merkkasi sitä että häneltä tulee kohta ja ei kauaakaan kun aloitin makean nesteen nielennän nautiskellen.

Bi-heteron eka pano

Pitikin sanoa että http://seksitreffittreffit.iskuritreffit.eu/rullaan-pikkuiset-poksysi-pikkuhiljaa-jalastasi-ja-eteeni-avautuu-taivaallisen-nakoinen-pillusi-jonka-olet-ajellut-bikineitasi-varten-silkin-pehmeaksi-ja-sileaksi pane vaan kunnolla koska kaveri halus ihan selvästi olla varovainen - tietoinen siitä että hänellä on iso ja tämä oli minun eka kerta.

Odotin sydän kurkussa aamulla kun hänen oli tarkoitus tulla, varovaisuudesta olin kertonut vaan paikan missä tavataan - nurkan takana minun asunnosta. Kun ovi meni kiinni menin makaamaan alasti patjalle, tunsin Ilmaista Seksiä, Kyllä Kiitos! kosteita kohtia selän alla ja sulkijalihaksen hellyyden. Selvästi kiva kaveri, minua vanhempi mutta ei häiritsevästi, omisti kivan iso 18 cm pitkän kyrvän ja lupas olla varovainen... Nyt taitaa olla nämä homo-hormoonit hyrräämässä koska ajattelen koko ajan isoja kyrpiä ja sydän tykyttää tätä kirjoittaessani tuhatta ja sataa. Uskon että maailma ei oo täysin mustavalkoinen ja tunnetustihan on olemassa ihmisiä jotka ovat bi, joittenkin mielestä he vaan ei uskalla tulla kaapista mutta ei se oo siitä kiinni. Kyrpä jäykistykin nopeaa vauhtia ja kohta pitikin avata suu aivan ammolleen että ei hampaat hinkkais. Jos olisin oikeasti lutka niin varmasti yrittäisinkin mutta totuus on että olen hieman liian varovainen ja ehkä jopa vähän laiska. Saman miehen tapasin muutaman kerran vielä mutta aika harvoin kun hän tosiaan ei ollut Turusta (jossa vieläkin asun). Haluan tulla nussituksi, käytetyksi ja olla lutkanasi.

treffit