Tokaisin, että "joo katsellaan jos ei muita menoja ole" tiesin, että muita menoja ei todellakaan ole kuin odotettavissa oleva yksinäinen poikamies ilta kaksiossani kuten jo oli ollut 5 kuukautta yhteen menoon. Huohotimme nenän kautta kiihkossa. Jimmy kiiruhti ohitseni kädet täynnä töitänsä kahvikupin kanssa kiireellisen näköisenä ja katsahti minuun nopeasti, mutta hymyillen lämpimästi ja tervehti kiiruhtaen samaa matkaa ohitseni omiin puuhiinsa. "On siinä pojalla tarkka kuvauskäsi ja hyvä kuvasilmä" sanoin ja katsoin Jimmyn yllättyneisiin silmiin "Niinkö meinaat?" Lähdin pimennyshuoneesta ja tunsin kuinka pystyin taas hengittään normaalisti ja pienoisen paineen kalussani helpottavan.

Paikalla oli jo koko firmamme porukka.

seksiseuraa

Kumarruin eteenpäin, niin että lopulta maksin vatsallani Jeanin päällä, jalat kiedottuna hänen jalkoihinsa.

Repäisin http://iskuritreffit.eu itseni lopulta hengästyneenä irti suudelmastamme jota oli jatkunut luultavasti minuuttikaupalla. Seksikäs mies, tuumin mielessäni häntä katsoessani. Niin holtitonta himoa en ollut tuntenut koskaan kenenkään kanssa. Kiihotuin siitä uudelleen, sillä unelmissani oli aina ollut mies, joka nauttisi koskettelustani, koska halusi minua niin paljon.

- Mene sängylle, kuului seuraavaksi, ja kömmin tottelevaisesti leveän sängyn päälle. Paita liukui alas harteiltani ja jäin seisomaan aivan sohvan reunalle. Siellä oli hämärää, enkä erottanut siellä muuta kuin suuren pylvässängyn ja ikkunan vaaleampana läiskänä verhojen takana.

Lopuista vastaajista lähes kaikki olisivat halunneet yhdyntöjä useammin. Tutkimus toteutettiin postikyselynä ja siihen vastasi 2150 ihmistä.

Lähteet... http://www.hs.fi/hyvinvointi/art-2000002885366.html

Yleinen WC

Niko piti minut ilmassa nurkkaa vasten kun nytkytin hiljaa persettäni. Aloin hitaasti kiihdyttää vauhtia samalla kun Niko runkkasi minua ja kouri persettäni, aloin voihkia nautinnosta, jolloin ovi aukesi ja sisään tuli siivooja. Parhaat Seksisivut Esittelyssä Nautin niiden pitämisestä. Huoltoasema oli melko hiljainen, ei ollut kuin muutama öinen yksilö.

Kello oli jo lähemmäs kolmea yöllä ja vielä oli pari tuntia matkaa perille.
Annoin siivoojalle takin taskusta neljäsataa kunhan vain olisi hiljaa, hän on ainakin tähän asti ollut. Siivoojan leuka loksahti kun näki minun istuvan Nikon sylissä valtava kalu perseessäni.

Naurahdimme Nikon kanssa. Menimme wc:hen ja huomasin Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! että Nikon valtava kalu oli aktivoitunut syystä tai toisesta. Pysähdyimme huoltoasemalle syömään ja tekemään tarpeet.

seksiseuraa