Mikko tuli päättäväinen ilme kasvoillaan, mahtiase tanassa:

"Tästä ei sitten puhuta!"Vaimonsa jätti kotiin.
"Kesken loppui sekin vääntö, nyt on nolo olo..., vaimo sanoi..

Pian Mikko vetäytyi vaimostani ja näimme yhä kovettuneen kalunsa sojottavan odottavana. Sen kummemmin asiat eivät edenneet, eikä se silloin ollut mielessäkään.seksiseuraaOjensin käteni ja kalastin taskustani kondomin, jonka pujotin kovana seisovan kullini päälle. Tungit sormeani sisääsi, lisäsin liukuvoidetta. Avasin liukuvoidetuubin ja levitin ainetta kädelleni, kaluni päälle, ja sitten vein käteni anuksellesi, tunnustelin sitä, painoin sormellani sen reunaa, levittelin.

- Nuole narttu.Aloin panna lujaa, enää välittämättä älä Anna Iän Estää Deittailua olivatko huutosi tuskaa vai nautintoa, pallit heiluen ja läiskähdellen. Huohotin jo nautinnosta, anus oli tiukka ja valtavan hyvän tuntuinen.

Hymyilin kuivasti kalusi pompahtaessa esille ahtaudestaan.

Sitten katsoin sinua rauhallisesti, tutkivasti... pitkään.

- Tänään olen herrasi ja tehtäväsi on miellyttää minua, totesin lyhyesti. Kierähdin lattialle istumaan, vapisevat jalkani eivät kantaneet.Naapurin rouva 1

Olin itse tutkinut ja tiivistänyt ikkunoiden ja seinän välisen tilan jolloin veto oli päättynyt. Näin silloin ensimmäistä kertaa kunnolla hänen pillunsa, joka olikin posliini.

Tämä tapahtui joitakin vuosia sitten kun olin palannut kotikaupunkiini opiskelujen jälkeen. Ritva kysyi mitä asialle pitää tehdä ja kerroin, että listat Seksiseuraa Turku – Tutustu Tarjontaan Täältä vain pois ja uretaania rakoon. Hän oli selvästi ylipainoinen, muttei häiritsevästi.

- Oh-hoh, mikäs se siellä oikein on. No, kokous päättyi ja ihmiset alkoivat poistua koteihinsa. Hän pumppasi käsin loputkin spermat suuhunsa. Saman tien Ritva asetti minut selin itseensä ja alkoi sienellä pestä selkääni.Lähteet: http://www.ramasa.net/deitti/seksi_deitti.htm
seksiseuraa