"Vittu rauhallisemmin". "Sähän oot hyvin kuorrutettu" mä nauroin sille. No niinpä tietenkin, mä jo ehdin aatteleen, kun se lykkäs mulle plugin kouraan ja käski meneen veskiin laittaan sen paikoilleen. "Rauhallisesti sitten saatanan hevoskullinen orja" Mika kähisi mulle kun olin ehtiny upottaa terskan ryppyreiän sisään.

Mä puskin rauhallisesti. Mika runkkas voimalla omaa kyrpäänsä ja mä vetelin omaani. Vittu, mulla on plugi reiässä ja sit tää tatska vielä. Vedettiin rauhallisesti varmaan pari kilsaa, leväten välillä ja tarvii sanoo et uiminen krapulassa salitreenien jälkeen teki kyllä nannaa.

... Read more


Vasen jalkasi lepää haarojeni välissä. Huokailet hiljaa elimeni työntyessä syvemmälle tiukkaan koloosi. Ohitan kuitenkin pyhimpäsi lämpimällä henkäyksellä. Annan käsieni vaeltaa vartalollasi ja suutelen niskaasi ja korvaasi.

Lopulta kaluni pää osuu pillusi pohjaan ja tartun tiukasti lantioosi. Katselen tummia hiussuortuviasi, jotka lainehtivat kevyesti olkapäilläsi.

Suutelet minua kiihkeästi ja huokaat korvaani, käsket minua työntymään sisällesi. Jokainen sykäys saa sinut hulluksi ja haluamaan lisää.Vaikeroit, mutta vedät minua syvemmälle pakaroistani.

Ilpo sanoi Masalle, että matkakorttini

... Read more
Alkuyö oli lähtenyt tuttuun tapaansa verkkaan käyntiin yökerhossa. Otin nurkasta vanhan, mutta puhtaan räsymaton ja levitin sen lattialle. Pian olikin jo alettava säännöstelemään sisään tulijoita, niin ikävää kuin se olikin."Sisään vaan" komensin ja menin itsekin perässä, samalla sulkien liukuoven perässäni. Vaatteita säästä johtuen ei juurikaan kertynyt. Laita viesti, kun lähdet kotiin, niin odotan autollasi". Huomasin alas salista tullessani taas jonkun lapun pöydällä. Maria ynisi työntöjeni tahdissa, minä aloin huohottaa, kunnes tunsin, että kohta tulee.

Nousin Marian päälle ja alkoi uusi

... Read more