Tultuamme minun luo menimme sohvalle istumaan, televisio oli päällä, pieni valo myös nurkassa mutta muuten varsin hämärää. No totta kai, olin saman tien polvillani hänen haarojensa välissä tuo ihanan iso mulkku suussani. Olin erittäin kiinnostunut "Petestä". koska hänellä oli kuvia netissä ja kyrpä näytti todella mehukkaalta ja itse hän totesi sen olevan yli 20cm seisokissa.

Pete voihki ja oli selvästi tyytyväinen käsittelyyni, mutta en halunnut että hän laukeaa näin. Tutustuin chatissä erääseen 38-vuotiaaseen mieheen, joka kertoi asuvansa naisen kanssa mutta haluavansa seksiä myös miehiltä. Peteä ei myöskään sanojensa mukaan haitannut että Tuhmat naiset odottaa omani oli huomattavasti pienempi. Kullit jo löystyneinä suutelimme vielä hieman ja hain meille pyyhkeitä jotta saatiin mällit pyyhittyä pois. Kummallakaan ei vielä seissyt mutta näin heti että Peten kuvat olivat olleet aitoja, sen verran iso oli tuo mulkku jo löysänä. Itse olen 26, asun yksin ja sovittiin että tavataan ensin muualla ja mennään sitten meille.
Koska minua erityisesti kiihotti se että Peten kyrpä oli niin paljon isompi kuin Parinvaihto Jyllää Euroopassa omani, halusin että hieromme ja runkkaamme kulleja yhteen kunnes kummaltakin tulee.

seuranhaku netistä

Mennäänpäs Krista nyt sisälle, nainen jatkoi ja lähti kävelemään sisälle. Nainen meni sängylle makaamaan ja sanoi: - Kutsut mua Anitaksi! Työnsin niin syvälle, kuin pystyin. Nyökkäsin. http://www.herkku.net/tarinat/tekstit/tarina8880.html

Suoraa jatkoa nelososalle... Nainen käveli minun ja sanoi:

- Oletko sinä se Krista? Minä menin makaamaan sängylle ja odottamaan samalla elämäni ensimmäistä lesboseksiä!Siinä minä olin, Hanki Seksiseuraa Ja Panoseuraa Paikkakunnaltasi makaamassa alasti toisen alastoman naisen päällä.

Anita alkoi hieroa pimppiään minun omaani vasten. Nostin katseeni hänen kasvoihinsa, ja hän hymyili takaisin..

Thinking About Elegant Methods In

Tämännäköisen miehen P3tra tapasi juna-asemalla. Kukka on kuvausrekvisiittaa. Emme halaa. H�n on melkein pituiseni, mutta n�ytt�� nuoremmalta kuin odotin.

Lähteet... http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011072313733706_lz.shtml

Kissanpäivät

Kourin käsilläni Helin mahtavan seksikästä takamusta ja annoin palaa kaluni kyllyydestä.

Hetken makasimme siinä lähes nukkuen, kunnes yhtäkkiä Heli havahtui siihen, että tämä luvatta niin usein tontillani vieraillut kissa haistelee epäröivä katse viiksillään hänen takamuksellaan kuivuvia siemenvanojani. Klitoris sykki suussani kuin sillä olisi ollut oma elämä ja tahto. Hänen vakonsa valui jälleen liukkaana lämpimistä nesteistä ja yritin antaa hänelle parastani. Hänen kuumana sykkivä vittu oli ajeltu lähes karvattomaksi ja maistui niin kiimaiselle, että kaluni tuntui räjähtävän pelkästä kiihkon määrästä. Jopa hänen ryppyreikänsä oli mielestäni vallan ihana. Miten hemmetissä voikin kaunis nainen sotkea ajatukseni näin totaalisesti. Sitten hän päästi kätensä irti.

seuranhaku netistä