”Anteeks kamalasti, mä en huomannut sua yhtään! Mä olen aina aiemmin pitänyt sitä aika epäkiihottavana ajatuksena, mutta jostain syystä ton kattominen videolta kiihottaa aivan uskomattomasti!” Annoin sormieni hakeutua hitaasti kohti tytön kosteaa vakoa ja kieleni hyväili häntä yhä nopeammin. Ella sanoi ja kääntyi hetkeksi katsomaan minua kauniilla ruskeilla silmillään.

”Sun vaatteet pitäisi varmaan laittaa kuivumaan, että pääset joskus kotiinkin” sanoin Ellalle ja hymyilin.Ennen kuin ehdin keksiä uusia tekosyitä toiselle videovalinnalle, Ella oli jo laittanut videoihini virran päälle ja työntänyt kasetin sisään.Makasin hetken Ellan päällä ja suutelin tätä kunnes vedin hiukan pehmenneen kaluni ulos tytön pepun puristuksesta.Levitin liukastetta myös kaluuni ja runkkasin sitä hitaasti katsellessani kuinka Ellan etusormi painui joka kerran hiukan syvemmälle hänen peppuunsa.

”Ekaks mun silmät osui noihin Thaimaa 1 ja 2 leffoihin.

”Sä hemmetin pervo taidat kuvitella saavasi multa vielä peppuakin vai mitä?”

seksi treffit
Huohotimme molemmat raskaasti ja sitten nainen alkoi voihkia äänekkäästi jolloin kiristin tahtia ja hän sai orgasmin. Nainen värisi ja voihki kullini liikkuessa edes takaisin voimakkaasti samalla tunsin oman orgasmini tulevan ja vedin kullini ulos. Lähes karvaton kullini seisoi kivikovana hänen edessään, hän katseli sitä ja riisui oman toppinsa paljastaen täydellisen kauniit rintansa. Vähin äänin siistiydyimme ja poistuimme paikalta. Aloin runkkaamaan ja laukesin naisen vatsalle. Hän otti kullistani kiinni ja painoi huulensa sen ympärille jolloin voihkaisin. Nainen alkoi olla jo todella kuumana joten nousin ylös ja asetin kullini hänen häpyhuulilleen mutta en vielä työntänyt sisään. odotin ja odotin ja annoin jännityksen kasvaa sitten työnsin kullini sisään naisen pilluun.

Finding Help On Primary Issues Of

Nainen ratsastaa päällä. Hajareisin Hanki Ilmaista Seksiseuraa Suomesta miehensä päällä rakasteleva nainen on eroottinen näky, joka kiihottaa miehiä.

Lähteet... https://www.stara.fi/2017/02/05/naita-seksiasentoja-miehet-rakastavat-saavuta-seksin-uusi-ulottuvuus/

Vaimo kusettiMakella ei ollutkaan kalsareita, iso kulli pompahti silmiemme eteen. No nyt on vihdoin mun vuoro, ajattelin toiveikkaasti. Samalla kun hän alkoi sitoa jalkojani ja käsiäni hän sanoi: ”Saat nyt katsella muutaman kierroksen kiltisti vierestä” Make hävisi seuraavan kierroksen ja hällä oli vuorossa farkut. Olimme varautuneet iltaan laittamalla pientä purtavaa ja varaamalla juotavaksi viiniä. Vaimoni imee ja lutkuttaa, toinen käsi kiini varressa vatkaten ja toinen palleja puristellen. Näinpä olin tosiaan Seksiseuraa Netistä Sinkuille Ja Varatuille tehnyt.Vaimollani oli se hetki kierrosta menossa jolloin hän tuoksuu tosi kiimaiselta.

Minä jo kerkisin hätääntyä. ”Tulen kohta perässä, hoitelen vaan yhden jutun” kuulin vaimoni vastaavan.

Saunassa

Tuttava pariskunta Mikko ja Sirpa olivat viettämässä viikonloppua luonamme. Itse olin vielä hyvässä vauhdissa joten kyselin tytöiltä, vieläkö kauan saunoisivat. Ja harvinaista herkkua tosiaan minun ei tarvinnut työnnellä kuin muutaman kerran ja tunsin selkärankani sulavan ja purkautuvan ryöppyinä kullini päästä Sirpan pilluun. Löylyjen jälkeen menin pesuhuoneeseen missä Sirpa oli saanut itsensä pestyä hän antoi pusun suoraan suulleni ja sanoi kiitos, johon minä kiitos itsellesi vaan. . . . .Sirpan nytkyessä nousin ja ohjasin kovana seisovan kullini pillun huulille ja painoin sen sisään.

Sirpaa ehkä vähän kuitenkin ujostutti koska hän istui polvet koukussa peittäen rintansa. Huomasin Sirpan vilkuilevan jalkoväliini, kiusatakseni häntä lisää levitin jalkani jolloin täys seisokkini oli suoraan hänen silmiensä edessä. Otettiin saunominen pitkän kaavan mukaan menin ensin Mikon kanssa saunaan ja sen jälkeen oli naisten vuoro. Sirpa huusi tule tänne vaan. No sinne siis tyttöjen kanssa saunan lauteille, hetki siinä rupateltiin kolmisin kunnes vaimoni sanoi menevänsä jo pesulle. Minua rupesi himottamaan ja humalasta rohkaistuneena käännyin häneen päin nostin jalkani samalla lailla koukkuun. Jäätiin siis Sirpan kanssa kaksin saunaan, meillä on L-malliset lauteet ja istuimme eri puoliskoilla joten olimme lähes vastakkain. Taisi olla harvinaista herkkua, koska ei mennyt pitkäänkään kun Sirpa jännitti vartalonsa orgasmista. Munani oli jo puoli kovana osoitti jo kattoon. Mikolle tapansa mukaan juoma maistui ja häneltä rupesi Kiinnostaisiko seksitreffit Talle illalle tai NYT Heti? veto loppumaan ohjasin hänet kammarin puolelle lepäämään.

seksi treffit