Tällä oli päällään typerän näköinen musta, läpinäkyvä yöpaita mutta sukkanauhat näyttivät paremmalta...Olin Tiinan takana ja Nainen Hakee Seuraa katsoin kuinka tämä oli perse pystyssä matolla polvillaan, sperman valuessa auenneesta reiästä reisille.

Ennen kuin tämän sanoi sanaakaan työnsin pestyn kyrvän suuhun ja aloin panemaan suuhun...

Tulin yksin kotiin myöhään ja katsoin vaimoani. Tällöin läpsin häntä kämmenellä takamukselle ennen kuin työnnän kalun perseeseen ja olen huomannut kuinka hän kuitenkin tykkää tuosta.

Seksi on hänelle kuin tabu, sitä harrastetaan mutta hän on aina varuillaan ettei lapset näe, tai kuule.

Otin narua ja sidoin hänen jalkansa polvien ylä- ja alapuolelta sekä tein lenkin, jonka pujotin Tiinan kaulan ympäri ja kiristin, kunnes tämän pää oli hieman kumaralla.Läimäyttelin Tiinan takamukselle kämmenellä silloin tällöin ja kyrpä kävi suurentamassa reikiä.Lopetin ja vedin kalun pois perseestä...

treffipalvelu

Sitten riisuin stringit pois ja sormeilin vielä vähän aikaa ja pian tunsin kuinka Nooran käsi meni boksereihini ja tunnusteli kovaa kaluani. Sitten hän avasi silmänsä ja katsoi suoraan mun silmiin. Sitten avasin silmäni rauhallisesti ja katsoin Nooran kasvoihin ja hänellä oli onnellinen hymy kasvoilla ja silmät kiinni. Hillitsin himoni ja aloin nukkumaan. Hän on kaunis ja minua vuotta nuorempi ja olin katsellut sitä sillä silmällä jo jonkun aikaa. No ei se häntä haitannut vaan sanoi vaan että eiköhän me sinne mahduta kumpikin.

Heräsin aamulla mahallani maaten ja toinen käsi hänen yli ja pää olkapäässä kiinni. Noora vaikeroi hiljaa mutta yhtäkkiä kuului kovempi voihkaisu ja tunsin kuinka Noora alkoi täristä ja pillu puristi kovemmin ja olin ihan lähellä itsekin. Sen jälkeen on tietysti ollut ja tulee olemaan monta muuta ihanaa yhteistä yötä.

Vappuna onnellinen Jasmin sai tietää, että hänen uudet ystävänsä ovat tavanneet samalla tavalla. - Juttelin about mun ikäisen, täältä kotoisin olevan miehen kanssa ja hän kertoi asuneensa muutaman kuukauden Helsingissä pari vuotta sitten.

Lähteet... https://www.seiska.fi/Uutiset/Jasmin-Mantyla-parisuhteista-Finnair-on-mahtava-treffipalvelu/1102289

Imettävää kerrakseen

Menin viereiseen koppiin ja jätin oven hieman raolleen, ihan vain hetkeksi. Mies siveli kiimalimaansa poskilleni ja työntyi suuhuni. Kului minuutti, kului kaksi ja Pitäisikö Saippuoida Samalla Vähän Etupuoleltakin, Kysyin Ja Kiersin Hänen Etupuolelleen. ovi aukesi.

Jos haluat samanlaista palvelua, pistä meiliä.Imin vuorotellen herkullisesti sykkiviä kaluja, nuolin heidän pallejaan ja herkuttelin etenkin toielta valuvan kiimaliman kanssa. Sen kärki oli kiimalimasta kirkas ja valuvainen. Pienempi kaveruksista varoitti reilusti

- Koht mult kuules lähtee viikon lasti, nieleks vai haluuks sen vaan naamalle?

- Ei, tuu suuhun, tykkään mällistä, sanoin.

Odotin hetken, kun ovi taas kävi.

Ja niinpä kaveri työnsi kyrpänsä suuhuni, toinen kavereista runkkasi varovaisin vedoin munaansa ja tärisi pienestä jännityksestä. Istuin pytyllä ja maistelin vieläkin suussani olevaa miehekästä sperman makua. Fantastinen tunne!

treffipalvelu