Toisen kätensä mies vei rinnalleni alkaen kouria rintojani ja nännejäni. Saatuani kullin sisääni pohjaan asti tarjosin rintojani imettäviksi.

Onneksi miehet loppuivat ja pääsin hoippumaan takaisin rannalle ja veteen. Nousin rantaan muna nyt puoliseisokissa ja kävelin mahdollisimman läheltä seisovia miehiä tuijottaen heidän kalujaan täysin estoitta. Otin ja annoin pullon takaisin. Ja kun hän veti kalunsa ulos, spermaa valui ryöppynä reisilleni. Mies imuroi lisää ja alkoi haukkua minua lutkaksi ja huoraksi, jota piti nussia monen miehen voimalla ja antaa paljon spermaa sisään. Kun voimani pikkuhiljaa alkoivat palata ja päätin lähteä kävelemään pois saarelta, huomasin että housuni olivat jo aivan märät edelleen ulos valuvasta spermasta.Levittelin pakaroitani ja annoin viileän voiteen valua reisilleni asti ennen kuin päästin pakarani taas yhteen.

"Ime kunnolla, pure mua. Peseydyin meressä ja uin takaisin aidan toiselle puolelle, pukeuduin rantapensaassa istuin kalliolle tupakoimaan.

treffit

Piknik Ottakaa mukaan viltti ja evaita ja suunnatkaa puistoon rennoille ensitreffeille. Elaintarha Elaintarha voi olla hyva paikka ensitreffeille, silla elaimet voivat toimia hyvina keskustelunaloittajina silloin, kun kiusallinen hiljaisuus iskee paalle.

Lähteet... http://www.iskelma.fi/uutiset/viihde/a-112943

Pelasin jäkistä nuoruusvuosinani

Siirryimme kumpikin vaitonaisina nukkumaan omille sängyillemme. Nielin ne ja aloin runkkaamaan itseäni. Janne kiristi tahtia ja alkoi kunnolla panna minua. Ainoastaan minä ja Janne jäimme hereille.. ja istuimme hiljaa sängyillä.. kumpikin tiesimme mitä halusimme. Olimme juoneet muutaman kaljankin, joten unihan maistui hyvin matsin uuvuttamille pojille. Janne kysyi multa "haluuks sää?" Nyt tiedän, että Janne on mennyt naimisiin silloisen ihastuksensa Lissun kanssa, mutta minä olen jatkanut salaisesti poikaseksihommia. Muutaman sekunnin kuluttua myös Janne laukesi, hän toi kullinsa saamani eteen ja roiski kaikki lastinsa kasvoilleni ja suuhuni. Janne pyysi, jos hän "maskuliinisempana" naisi minua. Emmekä enää koskaan Seksitarina: Teinipoika Saa Seksiopetusta Perheenäidiltä puhuneet asiasta.
Minäkin olin hiukan nolona, mutta silti menin Jannen kanssa samaan suihkuun, Hän suukotteli minua, ja pesi kaluni mitään puhumatta.

Kiltti tyttö vai pikku paholainen

Naurahdin ääneen ja laskin hieman alushousujani vilauttaen poikaystävälleni posliiniksi ajamani pillun.


Oikein hyvä, ajattelin mielessäni. Puin se päälleni, ja kaadoin kaapista ottamaani liukastetta siihen. Tänään minä korkkaisin poikaystäväni neitsyyden hänen perseestään. Jatkoin rajua ratsastusta niin kauan kunnes laukesin. Poikaystäväni sylkäisi alushousut suustaan ja sanoi: “En varmasti.”

Vedin sormeni hänen suustaan ja katselin ihaillen “saalistani”. Kaunis näky.

“Enkö käskenyt sinun olla hiljaa”, kysyin vihaisesti hampaideni välistä.

“Haista”, Opiskelijat Tienaavat Seksillä - Katso Huikea Tuntipalkka komensin. Poikaystävääni kiihotti sitominen joten hänen kyrpänsä nosti päätään jalkojen välistä.

treffit