Litinä oli mahtava.

Hän tuli taakseni ja veti takakappaleen sivuun.

Jokaisella vedolla sitä purkautui uloskin kastellen reitemme.Olin uivinani rantaan päin kun minun ja tulijan katseet kohtasivat.Hätäni oli niin kova, että uskoin tämän onnistuvan.

Kuulin miehen nousevan rantaan.

"Nouse ylös", mies komensi. http://deittitreffit.eu Joke veti simmarit pakaroidensa peitoksi ja käännähti taakseni. Taisipa mies kuolatakin, sen verran alaselkänikin kastui.

seuranhaku

Seuraava kertakin sovittiin saman Parinvaihto Jyllää Euroopassa tien, jota innokkaasti jo odottelenkin.Pääsääntöisesti kerroimme haluistamme ja toiveistamme, mutta Näin Saat Seksiseuraa Netistä välillä kirjoittelimme ihan niitä näitäkin. Hän kertoi olevansa vaaleahiuksinen, melko seksikkäänkin vartalon omaava, ja sinisilmäinen siinä fyysisessä mielessä. Seksuaalisesti hän ei ollut mikään hirvittävän kokenut, muttei toki mikään ummikkokaan. Nautiskeltuani aikani kostutin hänen peppureikää suorastaan yltäkylläisen märästä pillusta olevilla liukasteilla ja aloin tehdä työtä painautuakseni tuohon neitseelliseen suoleen. Sellaisen löytäminen ei ollut tietenkään tämän kokoisessa kaupungissa kovin helppoa, eikä kyseinen aihe tullut kuulonkaan kapakkakeskusteluissa.

Omat valmisteluni aloitin jo viikkoa aikaisemmin, pitäen sellaisen viikon mittaisen miniselibaatin. Vastasin viestiin mahdollisimman hienotunteisesti, mutta silti itsevarmasti ja jämäkästi. Motiivini oli toki looginen ja helppo arvata: halusin ihailla tyttöni upeaa takapuolta, joka oli nyt minun omaisuuttani.

Vaatimus rajaa jonkin verran ehdokkaita. Tila päätyi Facebook-etsintään, koska potentiaalista morsianta sonnille ei löytynyt lähialueen tiloilta.

Lähteet... http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/saa-olla-lehm%C3%A4-sonnin-deitti-ilmoitus-ilahduttaa-netiss%C3%A4-1.139368

Kerrankin kunnolla 4

Mitä ihmettä minä teen, joka heteroelämää elänyt, ja lapsiakin yrittänyt! Tulihan sinne minultakin kahdesti, koska neljä urosta oli minua tyydyttämässä, niin nautin kokoajan!

Nyt olen Jussin, ja hän on minun. Vastasin "kyllä" ja join kupin tyhjäksi....

Jarkko ilmoitti, että nyt ollaan valmiit finaaliin. Tämän lasin juotuasi lupaudut Jussin puolisoksi ja hänen tahtoonsa”.No se nyt vaan on semmonen, että me kaikki naidaan sua, mut spermat lasketaan tohon kuppiin, ja kun sultakin tulee niin siihen samaan kuppiin sinäkin...

Siinä kuitenkin jotenkin kaikki muu unohtui, ja tuntui niin oikealta olla siinä, Miehen kainalossa, ja olla hänen rakastettunsa...

Nyt olin jo tauon tarpeessa, ja niin tuntuivat muutkin olevan...

seuranhaku