Pike ei ujostellut vaan alkoi heti nuolla samppanjaa pois Raijan kaataessa aina aineen vähetessä lisää ja alemmaksi. Kaikki tuo ilosiemen ei sinne kerralla mahtunut vaan nuo suuret kannut saivat osansa, loput Raija valutti Piken vatsalla ja rinnoille. Pike otti kullistani kiinni ja veti minut perässään lauteille. En voinut olla tulematta mutta Pike käski minun runkata mehuni Raijan vitulle. Pullo pois ja Pike jalkojen väliin ja vain kotva kun hän kehui pillun makua ja siitä hetki kun Raija sai. Se oli kiihottava näky. Täysin uupuneena menimme parvelle nukkumaan kaikki neljä spermaisina kuin hevosen raiskattuna. Eipä hätää sanoi Raija ja riisui kylpytakkinsa ja sanoi että mitä tapahtuukin hän haluaa nuolla kaiken sperman Piken rinnoilta. Hän sanoi parin vastannen ilmoitukseensa ja kertoneensa että haluaisivat nähdä nuoria alastomia kroppia luonaan jos ei muuta. Olimme aikoinaan ex-tyttöystäväni kanssa haaveilleet vastaavamme pornolehden parit ilmoitukseen, mutta ei se koskaan ollut toteutunut. Vedin kyrpäni ulos ja samassa Raija otti sen suuhunsa ja työnsi limaisen sormensa perseeseeni Näin Hankin Seksitreffit Netistä 50 Tunnissa ja sitten multa tuli taas alkoi maailma mustua kun Raija tähtäsi satsin Piken tisseille. Pike pudotti pyyhkeensä ja alkoi runkata hiljalleen Esan kullia ja venytteli palleja.

treffit

Do I Have to Take Care of Everything? is a film about a mother having a bad day. The production companys other short film Treffit (The Date) received the Short Film Jury Award for International Fiction at the Sundance Film Festival in 2013. Do I Have to Take Care of Everything?

Lähteet... http://www.goodnewsfinland.com/finnish-film-receives-oscar-nomination/

Leffaan menossa

Jatkettuani hetken tunnen kuinka lihaksesi jännittyvät ja kuinka sperma tulee suuhuni kyrpäsi sykähdysten tahdissa. Käännyn ympäri. Sinä menet kyykkyyn ja nuolaiset minua. Vessaan saapuu joku, mutta kopissa käännät minut ympäri ja kumarrun toiletin kannen puoleen. Otan kyrpäsi niin syvälle kuin pystyn. Nostat hamettani ja sitten minut istumaan tason reunalle. Nesteeni valuvat runsaana. Toteamme tason yllätettäväksi ja siirrymme koppiin, juuri sopivasti. Kävellessäni mietteissäni tiputin lompakkoni.

Lomalla

Sormeni on enää viiden sentin päässä reiästä, toinen käsi munassani ja naimisen tuoksu valtaa nenäni. Hän levittää sormillaan pimppiään ja hänen isot rintansa lepäävät levollisena hänen vartalonsa päällä. Näin äkkiseltään on outoa nukkua samassa teltassa kuin äitipuoleni, onhan hän vasta muutaman kuukauden asunut meillä.

Näen peppureiän niin houkuttelevana edessäni että nostan kättäni ja laitan etusormen pystyyn ja vien sen hiljalleen kohti peppua. Katselin niitä samalla kun Sanna piti kurkustani kiinni. Muutaman koskettelun jälkeen se oli taas isona. Vien sormeni hitaasti kohti hänen peppureikää ja työnnän sormeani hitaasti. Vedän sormeni hitaasti ulos ja työnnän sen takaisin Seksiseuraa Ilmaiseksi - 100% Suomalainen Sivusto sisään. Samalla ajattelen, että entäpä jos jään kiinni? Näen hänen upean pyllyreiän ja ajattelen, että tuota on saatava kokeilla sormella. Koukkaamme vielä Sannan kaverin pihan kautta ja otamme Niinan kyytiin. Samalla peppureikä avautuu ja siinä samassa työnnän sormen kynnen mitan verran reikään pariksi sekunniksi ja vedän sen äkkiä pois. Siinä Sanna makaa alasti hänen sängyllään haarat levällään ja polvet ylhäällä.

treffit