Olimmehan kummatkin nuoria hoikkia miehiä ja se jos mikä on pääomaa homomiesten elämässä. Pitkiä aikoja pidin pyllyssäni kasvihuonekurkusta tehtyä tulppaa. Ei varmaankaan rouvahyvä uskonut millaiseen käyttöön kenties köyhän lukiolaispojan ostokset päätyvätkään. Hampaaton suu lutkutti penistäni ja pienien ponnistelujen jälkeen sain antaa spermani tuohon vieraaseen suuhun. Siinä olin jällen kuin naulittuna. Tunsin myöskin Matin tutut kädet hapuilevan ihollani.

Tunsin itseni pyllystäni kivuliaaksi, koska en ollut aikaisemmin vielä saanut kyrpää perseeseeni. Rainer olikin varustettu oikeilla homomiehen unelmavarustuksilla eli valtaisilla sukuelimillään, niin minunkin pelin saivat kehuja pitkäaikaisista erektioista.Lähteet: http://seksi123.com/?/video/37662
seksiseuraa helsinki


Hän lupasi ostaa sen jossa olisi tuntuvan kokoinen voitto tulossa. Mies veti kommandopipon ylös, ja sanoi naiselle, että jos hän sanoo jotain, puukko painuu kyljestä sisään. Nainen kääntyy ja ottaa kondomin pois kullin päältä ja sitoo sen solmuun. Nainen nousee ylös ja laskee pikkuhousunsa lattialle. Pian mällit jo lähtevät liikkeelle ja naisen naama on täynnä spermaa. Hän pyyhkii naamansa paperilla ja katsoo ihaillen penistä ottaa sen taas uudestaan suuhunsa putsaten sen kielellään.

Nainen jäi seisomaan suu auki, sanomatta mitään. Ei voittoa..joissain oli arvan hinnan verran voittoa, mutta ne laitettiin syrjään.