Tein työtä käskettyä. Nuolemisesta ei meinannut tulla mitään valtavan kyrvän soutaessa perseessäni. Mies piti pienen tauon, jonka aikana yritin rentouttaa lihaksiani, jotta saisin kivun häviämään, mutta turhaan, sillä mies aloitti saman tien silmittömän perseeni raiskaamisen. Osa löysästä paskasta valui lattiallekin. En tiennyt miten olisin seissyt ja nolona yritin peitellä käsillä kyrpääni. "Nai jo sitä", nainen huusi kiihottuneena.

treffit-mmmmm....

-tämähän on tulikuuma ja niin kova. Kuiskin korvaasi himosta sokeana, samalla kun käteni tarttuu pakaraasi ja painan sinut tiukemmin itseäni vasten.Parkaisen hiljaa.

Kidutan itseäni.

Liikun. Keskelle halujani, keskelle himojani, keskelle ikävääni...

Tajuan että puristan edellen kovaa kaluani kourassani, ilman housuja ja peitto sivussa.Liikutat hitaasti peppuasi minua vasten ja käännät päätäsi, tarjoten huulesi suudeltaviksi.

-voi helvetti..!

Full details of the inaugural New Cinema programmes of the Edinburgh Film Guild have been announced. A two-part focus on Finnish cinema, they will include sixteen films, including three features, all being given their UK premieres, as well as world and international premieres of three mid-length documentaries.

Lähteet... http://www.cineoutsider.com/news/stories/13/09/130902.html

Vintillä jytisee

Aloin vedellä sitä varmoin ottein saaden sen yhä kovemmaksi kunnes se oli suorastaan räjähtämäisillään käsittelyssäni.

Vastahakoisesti päästin syljestäni kiiltävän kullin suustani ja Antti nousi istumaan vuoteen reunalle. Valtava orgasmi ravisutteli koko vartaloani niin että sänky vavahteli allamme. Aamutakkini oli nyt täysin auki levällään paljastaen kuumien rintojeni puolipallot ja Antin kalu sykki yhä kuumempana rytmikkäästi runkkaavassa kädessäni. Asetuin lojumaan sängylle jalkani levittäen ja Antti sai varmaan toiset puoli tuntia nuolla pilluani. Oli pakko lopettaa, tai... Suutelimme vielä hyvänyönsuukot ja lähdin sitten omaan huoneeseeni.

Noin puolen tunnin päästä oli alakerrassa sen verran hiljaista, että päättelin vanhempieni jo menneen nukkumaan ja ehkä nukahtaneenkin.

Ikuisesti sinunKotiin saavuttuamme Kuningatar tuli avaamaan ovet ja kysyi

”Jokos on puhdasta?”Se tarkoitti sitä, että lopettaisin opiskeluni, keskeyttäisin oman elämäni Helsingin lähettyvillä ja muuttaisin hänen luokseen, muutaman hehtaarin kokoiselle mökkitilalleen, Kiteelle. Ymmärrätkö, tyttö?Mitä hän ikinä tahtookaan. Kirjoitan tänne ihan arkipäiväisestä elämästäni. Hänellä on myös sopivasti muotoja.Mitä tuli sanotuksi? Ihan kirjallista sopimusta myöten, jonka myös allekirjotat.

Olimme reilut kaksi kuukautta tutustuneet, kunnes koitti odotettu päivä. Se ei minua haittaa.

Nostin katseeni välittömästi ylös hänen silmiinsä ja odotin.Sovimme vielä viimeiset asiat ja kertasimme Parhaat Treffisivustot Esittelyssä paikan missä tapaamme, kaikki oli nyt valmista.

Tapasimme ensimmäisen kerran noin 2 vuotta sitten eräässä lesbochatissa. Parinvaihto Kanarian Yössä On Suomalaistenkin Suosiossa

treffit