Mulle osu tietenkin taas puiden roudaaminen saunaan ja kämpän siivoominen. Aha, mä aattelin, nyt on sit toinen ääni kellossa kuin eilen ja menin kontalleni kupin viereen. "Hyvää ruokahalua ja kuinka sanotaan" se kysy multa pitäen edelleen mua pannasta.


"Vieraat tulee huomenna iltapäivästä, joten meillä on hyvin aikaa laittaa paikka kuntoon. "Ei antanut, Sir" mä vastasin alistuneena.

deitti treffit

Eräänä iltana taas laittauduin kotona valmiiksi, ensin ohuet valkoiset pitsistringit ja samaa sarjaa olevat pitsirintaliivit joihin laitoin silikonitäytteet, sitten puin sukkanauhaliivin ja ohuet ihonväriset nailonsukat jotka kiinnitin sukkanauhoihin. Samalla mies painoi minut maahan kontalleni ja riisui stringini nilkkoihin ja avasi housujensa etumuksen, toinen mies levitti reiälleni jotain voidetta ja tuli eteeni ja käski ottamaan munansa suuhuni, tein työtä käskettyä ja samassa tunsin kuinka toinen mies alkoi hitaasti työntää kaluansa tiukkaan reikääni, yritin valittaa etten halua mutta mies sanoi että huoran on turha valittaa ja että nyt huora saisi kunnolla munaa kumpankin reikään.

Mua alkoi vähän pelottamaan se tilanne mut samalla olin tosi kiihottunut. Koulutytön hameen, takin alla mulla oli ainoastaan rintsikat. Kävelin erääseen kasvillisuuden ympäröimään saarekkeeseen ja huomasin kun muutama mies seurasi minua katseillaan. Miehet lähtivät paikalta nauraen ja itse jäin pukemaan hameeni ja takkini ja poistuin paikalta autooni ja lähdin kotiin, olin tosi väsynyt mutta kaikin puolin tyydytetty.Aina silloin tällöin kiihotun ajatuksesta lähteä erääseen homojen suosimaan metsikköön kävelemään naisten vaatteisiin pukeutuneena.
Päälle farkut ja takki ja sitten lähdin ajamaan autolla kohti tuota metsikköä, läheisellä parkkiksella riisuin farkut ja tilalle laitoin ruudullisen ns. Ensin taakseni tuli yksi mies joka nosti hamettani ja hyväili valmiiksi paisunutta kaluani stringien läpi, sitten mies laittoi toisen käden takkini alle ja alkoi hyväillä rintsikoitani, olin aivan kiimassa ja mies kysyi hiljaa että haluisko huora saada munaa, vastasin että en oo ennen antanut persettä ja riittäiskö jos ottaisin häneltä suihin, yhtäkkiä paikalle tuli toinenkin mies joka ilmeisesti tunsi tämän miehen ja sanoi että mitäs meinaat huoralle tehdä?

Olen siina mielessa ehka hieman ujo, joten internetissa kynnys lahestya on matalampi, Halonen arvelee. Mies on laittanut oman kuvansa profiiliinsa ja odottaa samaa myos keskustelukumppaneilta: jos omaa kuvaa ei uskalla laittaa esille, on taustalla yleensa itsetuntoa alentavia tekijoita.

Lähteet... http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/117140-tallainen-mies-deittailee-netissa-konkari-uskaltaa-esiintya-kuvalla-ja-nimella

Kyytiä hotellihuoneessa!

Hessu piti kuitenkin minut tiukasti kiinni käsillään ja sanoi "Hei, et sä enää mihinkään lutka pääse, nyt otat vaan kullia ja vikiset".

Sovittiin aluksi tapaaminen hotellin alabaarissa ja katsottaisiin jatkoja sitten. Myöhemmin hankin näihin leikkeihin mukaan dildon, jota oli ihana työnnellä rasvattuna peppuuni.Laitoin ilmoituksen sekä pyörin chatissa. Aluksi hieman menin tolaltani ja ensin ajattelin, että mulle ei noin kukaan sano.
Hän esittäytyi Hessuksi ja istuimme alas juttelemaan. Hessun noustessa suihkuun, minä jäin sängylle makaamaan. Juttu luisti ihan mukavasti ja Hessu kysyi "Haluanko lähteä huoneeseen?". Katselin kiihottuneena kuin Hessu tuijotti persettäni himokkaasti. Kirjoittele kommentteja ...Kävin viikolla ahkerasti lenkillä ja salilla, jotta ajatukset pyörisivät jossain muualla kuin seksissä.

Rajua menoaVeskukin tulee siihen avuksi pitelevät minua kovissa otteissa ja eikä ole kuin hetken kun Keku työntää sitä melkoista kulliaan perseeni reikään suoleen ja tunne on kuin repeää koko persus ja samassa onkin tyveä myöden ja alkaa siinä hitain vedoin ketkutuksen ja nahkahaalarit natisevat rajusti ja menee ulos ja sisään oikein pitkin vedoin.

Kädessään jokin kassi ja sieltä alkaa ottaman jotain nahkaista kääröä ja niitä onkin kaksi ja molemmat todellakin oikein kunnon nahkaiset yksiosaiset MP- haalarit.

Sitten nousee pois ja pyytää minua seisomaan ja alkaa avata haalareitani ja vetää sen verran alas, että pääsee työntään aluksi sormensa perseen reikään ja huomaan siinä olevan jotain rasvaa mukana ja meneekin aika kevyesti sisälle.

Kullini seisoo täysin pystyssä ja sitä alkavat hanskoilla hinkkaamaan ja saavat orgiat lentään komeasti ja vuorotellen saavat pitää siten halujaan.

Pääsen siinä riuhtaisten otteesta ja lähden karkuun, mutta Keku saa hetkessä kiinni ja alkaa melkoinen kamppailu sekä Hessukin tulee siihen kamppailuun mukaan ja ylläni olevat MP-nahkahaalarit natisevat ja rutisevat siinä kamppailussa hirvittävästi.

Tuoksuu oikein kovasti nahkalle ja sitten vetävät vetskarit kiinni ja jos hieman liikahdan, kuuluu Netin Parhaat Treffisivustot hirveä narina ja nitinä ja samassa kullini nousee pystyy siinä haalareiden sisällä.

Touhutaan siinä pitkään ja sitten Vesku sanoo, että aletaan tätä tehdä säännöllisesti ja mitäs jos lähdetään yhdessä jonnekin lomareissuun ja voidaan oikein rauhassa pitää hyvänä toisiamme ja hänellä on näitä haalareita vaikka miten paljon ja otetaan kaikki mukaan ja pidetään niilläkin hauskaa.

Sitten survaisee oikein syvään ja samassa tunnen kuuman tunteen, kun sperma menee sisuksiin suolessa ja osa alkaa väkisinkin pursuta uloskin ja jatkaa jonkin aikaa sitä vatkausta ja sitten lysähtää päälleni ja nahkaisesta haalarista pääsee hirveä narinan ja nirinän ääni ja kuiskaa korvaani että menikin oikein todellakin hienosti ja tehdään kohta uusiksi ja hyväilee siinä ja sitten vetää kokonaan kullinsa pois ja samassa työntää uudelleen ja sama touhu toistamiseen.

Hihkaisen Veskulle, että haluan ensin hieman nuuhkaista niitä Case haalariensa persusta ja sanoo, että siitä vain rohkeasti.

Menen sisälle halliin ja juttelemme siinä jonkin aikaa ja sitten vain yks kaks kysäisee, haluanko Haaveiletko Ryhmäseksistä? hänen kanssaan kokeilla miltä tuntuu oikein kunnon MP-haalareiden kanssa touhuaminen.

Alkaa vetelee ulos ja sisään ja nahkahaalarit päästää oikein hirveää narinaa ja nirskuntaa.

Joten eipä auta kuin alistua ja antaa pukea päälleni ja ensin avaa ne vetskarit ja sitten ujuttaa ensin toisen puntin ja sitten toisen puntin ja alkaa vetää sitä ylös ja sitten toinen käsi ja sitten toinenkin ja siinä onkin ylläni.

Hessu kokeilee kullinsa voimat seuraavaksi ja Keku ja Vesku pitelevät kiinni ja niin Hessun kyrpä työntyy suoleen ja alkaa melkoiset vetkutukset ja viimein laukeaa spermat sisuksiini.

deitti treffit