Milja liu'utti käsiään Ninnun niskaa ja yläselkää pitkin, mutta kiusaus edetä niskasta kohti tytön kohoilevaa etumusta kiihotti Miljaa niin hurjasti, että hän päätti ottaa riskin... Tyttö tärisi ja voihki ja huokaili kun Milja nussi häntä sormillaan ja suullaan lujasti, tyttö rukoili saada jo tulla ja Milja työnsi sormiaan vielä syvemmälle, vielä lujemmin, hän veti tytön ihon kireälle klitoriksen päältä ja nuoli terävin nopein liikkein tätä kohti huippua.

Milja tunsi kostuvansa entisestään ja kun tyttö istuutui lähes kiinni Miljaan ei Milja voinut mitään huuliltaan karanneelle huokaukselle. Ninnun vartalo värähti lujasti ja hänen hengityksensä muuttui raskaaksi, Milja otti tytön molemmat rinnat käsiinsä ja hieroi niitä jo vähän voimakkaammin. Milja rukoili Ninnua ottamaan koko nännin suuhun ja imemään rajusti, hitaasti Ninnu aloitti hellän imemisen ja vasta kun Milja pyysi uudestaan , hän otti tämän nännin rajusti hampaidensa väliin ja imi kunnolla.

Lämmin höyry ja kuuma istuin eivät nekään ainakaan vähentäneet naisen haluja ja hän oli vähällä alkaa itsensä tyydyttämisen tyhjässä saunassa , kun ovi avautui.

Altailla ei ollut ruuhkaa ja yksi porealtaista oli kokonaan tyhjä. Päästyään huoneeseensa he vaihtoivat heti kylpytakit päälleen ja lähtivät kohti allasosastoa.Poreita luova suutin sattui löytymään juuri sopivasti hyväilemään Miljan haaroja. Pete pyysi Miljaa nousemaan altaasta ja menemään edeltä saunaan ja takaisin hotellihuoneeseen, hän kertoi tulevansa perässä heti kun kehtaisi nousta altaasta...

Lämmin, kupliva vesi tuntui hyvältä iholla ja sai ajatukset heti pois työviikosta.

treffit seksiAloin jostain syystä kiihottua. Tämä tapahtui ennen kaikkia BDSM- tarinoitani. Minua nolotti, sillä tämähän on selvää alistusta..

Kauhistuin ja kiihotuin nähdessäni ensimmäiset pätkät filmistä. Suutelin kiitokseksi. Me menimme 69 ja lähetys saarnaajaan. Tunsin jääpalan ihollani.

Elias suuteli minua, ja nukahdimme


- Kaksikymmentä, kiitä lumppu.

We intend this dedication to be an overt act of +relinquishment in perpetuity of all present and future rights to this +software under copyright law. +THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, +EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF +MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT.

Lähteet... https://github.com/wiltteri/source/commit/0c1ea5d2e6ecb0637931b472080733fae1869649

Tarinan alku

En todellakaan halunnut juoda taas kusta joten työnsin kieleni ulos. Huomasin että miehillä seisoi ja he ahtautuivat yhä vain lähemmäs minua. Kysyi toinen.

- Ai vittu ku tekee hyvää oli kunnolla päässy varautumaan.Olin puolivälissä kujaa kun kujan päähän astui kaksi huppuihin kätkeytynyttä miestä. Mies äännähteli ja kohta laukesi nieluuni. Yritin pudistaa päätäni mutta miehet ei välittäny.

-------------jatkuu-------------


- Onkos pikku hintti valmis? Perse haisi paskalta. Pullo tuotiin huulilleni ja kovakouraiset kädet tarttuivat kasvoihini. Minua itketti ja miehen kyrpä oli yhä suussani.

Henkistä väkivaltaa 2

"Ei se herää kun pysyt saatana hiljaa" sanoi pomo ja työnsi Annaa edellään parisänkyä kohti. "Ei tässä" kuiskasi Anna. Tasainen kuorsaus taustalla loi kumma kyllä turvallisuutta. Joukon pomo oli määrännyt autoliikkeen väen kurssille Helsinkiin. "Olitko sinä yhtä kännissä kuin minä, että piti kesken illan tulla nukkumaan" "Taisin olla, nukutaan vielä" sanoi Anna. Anna nukkui vierellä selin häneen. Ennen kolmipäiväisen kurssin päätöstä oli firman tarjoama illallinen.

Anna ei halunnut jäädä kotiin, vaan tahtoi turvallisuussyistä Joukon mukaan. Olihan hotellimajoitus firman puolesta kivaa vaihtelua, eikä heidän tarvinnut olla erossa toisistaan. "Täällä olo on kuin kaivaisi verta nenästään" hän ajatteli, ja sanoi Joukolle että heidän pitäisi lähteä nukkumaan. Pomo oli vielä Kokemuksia & Tietoa hänen miehensä eniten vihaama ihminen. Jouko heräsi aamulla pikkuhiljaa krapulassa. "Hmmmm- mitä- älä Anna Iän Estää Deittailua hmm" sanoi Jouko kuorsauksen keskeltä. Jouko ei ollut havainnut mitään, eikä työpaikan ukko ollut näyttäytynyt koko aikana. Sinne Annakin tuli loppuillasta, kun viralliset syömingit olivat ohi.

treffit seksi