Lysähdät päälleni. Kuulen nautinnon voihkeesi. Katson haaroihimme ja rytmikkäästi pomppivia isoja rintojasi.

Päätämme siistiytyä suihkussa. Hetken kuluttua hengityksemme tasaantuu ja käännyt päältäni kainalooni. Sormeni tuovat mukanaan kosteutta ja tuoksuasi.

treffit seksiKrisse antoi käteni olla reidellään ja katsoi silmiini siten ettei jäänyt epäilystä mitä mitä hän ajatteli, kun olin ottamassa kättäni pois Krisse tarttui siihen ja vei sen vähän pidemmälle kohti haarojaan sormen päiden koskettaeessa pikkuhousuja. Krisse otti kiinni tahmeasta kullistani ja puristi vetäen kättään kohti terskaa, spermaa tuli vähän kullin päähän ja valui peitolle, hän hiveli pallejani ja sai minut syttymään uudelleen.

Ole huoletta en minä mitään sellaista ole ajatellutkaan vaan itsehän ehdotin tapaamista ja tässä ollaan, kun Krisse kyykistyi avaamaan kenkiensä solkia hänen hameensa oli niin ylhäällä etten pystynyt pidättelemään itseäni. Sovittiin ja sitten olikin jo väistyttävä kun tuli seuraava asiakas, kun keräsin ostokset kasseihin katsoin vielä häntä ja lähtiessä iskin silmää, hän yritti peittää hymynsä mutta valkoiset hampaat loistivat täyteläisten huulien välistä.
Hän meni makaamaan selälleen reidet yhdessä, otin kortsu paketin taskustani ja Krisse hymyili kauniisti, kullini oli ihan kovana kun avasin Krissen reidet ja Hanki Ilmaista Seksiseuraa Suomesta aloin hivellä pillua. Vastasin olevani ihan vapaa ja kysyin Krisseltä hänen tilanteestaan, hän katsoi ja vastasi ettei ole kukaan osunut kohdalle ennen sinua, laskin käteni Krissen säärelle ja sanoin, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Katsoin löystynyttä kulliani missä kortsu oli venyneenä spermalastissaan, otin sen pois ja solmin pudottaen sen vaatekasani päälle.

Krisse pyysi minut makuuhuoneeseen ja istui sängylle hame vyötärölleen nousseena, aloin riisua häntä ja saatuani vaatteet pois Krisse auttoi minua riisuutumaan.

En tiennyt nielikö hän sperman mutta hän imi ja nuoli pitkään antaen minun nauttia täysin orgasmistani, kun toivuin aloin hivellä huulillani Krissen pillua ja klitorista, painelin kielelläni klitoriksen tyveä ja hän nautti voihkien ja puski pilluaan vasten kasvojani.

Opetus 3

Toinen mies Eroottinen Yllätys Illalla mongersi jotain ruotsiksi, mistä sain ainoastaan selvää Svenin nimen. Rupesin kakomaan, kun se tumma kaveri työnsi kalunsa liian syvälle, liian nopeasti. Tiesin etten kestäisi enää pitkää. Tumma kaveri kumartui viereen ja alkoi hyväillä mun kalua uudestaan. Finish what you started, not going back before we’re done with you.” Värisin sen sylissä, mun lihakset supisteli sen kalun ympärillä ja yritin vetää henkeä. Mun silmissä sumeni, nojasin päätäni taaksepäin sen olalle. Parkaisin.


Sven työnsi kostutetun etusormensa mun sisälle ja värähdin hieman. Sven vetäytyi ulos mun sisältä. ”Helvetin kusipää!” Ne puhu keskenään jotain ruotsiksi ja Sven otti sormet mun sisältä. Sven virnisti. ”A fiery little slut we have here, now haven’t we?”

Nuoret yrittää...Pian Mika olikin jo elokuvateatterin pihalla, ja pian Tiinakin tuli. Elokuva oli joku jännityselokuva. Mika odotti paljon illalta. Kiihkeästi suudellen, Mika alkaa työntää kokoajan syvemmälle kaluaan, ja alkaa liikkua edestakas, pannen kovaa Tiinan pillua...

Jonkun aikaa tätä tehtyään, nuoret vaihtavat taas paikkaa. Tiina vastasi kiihkeästi suudelmaan. Pikkuhiljaa Mika vie kätensä Tiinan reidelle ja nostaa kättään koko ajan hieroen ja nostaen minihametta.

Heti kun he pääsivät sisälle ja laittoivat oven kiinni ja menivät Mikan huoneeseen, Mika otti Tiinasta kiinni ja painoi tämän seinää vasten ja alkoi suudella. Juuri kun hän sai kätensä sinne, elokuva loppui. He menivät sisälle. Mika painoi Tiinaa kovempaa seinää vasten ja runkkasi nopealla liikkeellä haarojaan Tiinan haaroja vasten. Mika oli kiihottunut, ja kysyi heti tuleeko Tiina heille. Tiina käy istumaan suhtkoht Mikan munien päälle, ja Mika kiihottuu entistä enemmän, ja alkaa taas suutelemaan. Tiina tuli, ja niin he kävelivät lyhyen matkan Mikalle, joka oli yksin kotona, koska hänen vanhempansa olivat matkoilla.Sitten Mika laskee Tiinan irti, menee nojatuoliin istumaan ja vetäisee Tiinan päälleen.

treffit seksi