Rintaliivejä ei ole. Olisi pari vierasta tulossa. Mitään ei kuitenkaan tapahdu. Kuulin kuinka vaatteet riisuttiin ja toinen miehistä tuli eteeni ja työnsi munansa suuhuni. Sain vielä kunnian nuolla Penan ja Masan kullit puhtaaksi, jotta heidän housunsa eivät likaantuisi.Pillusta oli jo vähän valunut spermaa ulos, joten nuolin ne kuuliaisesti pois, jonka jälkeen vaimoni levitti häpyhuuliaan ja työnsi pillunsa suuhuni. Pesen itseni huolella ja nautin lämpimästä vedestä kaikessa rauhassa. Onneksi olin viime kesänä rakentanut melko korkean aidan tonttimme ympärille, joten suora näkyvyyttä naapu

... Read more
Siinä sitä kuunneltiin keuhkot ja kyseltiin kaikki mahdollinen taivaan ja maan väliltä, kunnes päästiin itse aiheeseen. No minä tottelin ja hetkessä olin samanlaisella pöydällä kuin missä naisetkin tutkitaan.Olimme muutama vuosi sitten miettimässä lapsen tekoa.Ei toki sillä, etteikö aihe myös jollakin tapaa meitä miehiä kiinnostaisi;)

No kyseinen tiistai tuli ja niin olimme Helsingin Femedassa. Totuuden mukaisesti kerroin, että joka ilta harrastetaan mutta valmista ei vaan tule.Siinä olin perse paljaana ja jalat riettaasti toisistaan erillään.

Ihmettelin koko juttua, sillä en ole muulloin kuullut

... Read more


Tokaisin, että "joo katsellaan jos ei muita menoja ole" tiesin, että muita menoja ei todellakaan ole kuin odotettavissa oleva yksinäinen poikamies ilta kaksiossani kuten jo oli ollut 5 kuukautta yhteen menoon. Huohotimme nenän kautta kiihkossa. Jimmy kiiruhti ohitseni kädet täynnä töitänsä kahvikupin kanssa kiireellisen näköisenä ja katsahti minuun nopeasti, mutta hymyillen lämpimästi ja tervehti kiiruhtaen samaa matkaa ohitseni omiin puuhiinsa. "On siinä pojalla tarkka kuvauskäsi ja hyvä kuvasilmä" sanoin ja katsoin Jimmyn yllättyneisiin silmiin "Niinkö meinaat?" Lähdin pimennyshuoneesta ja

... Read more


Hän pyysi minua telttaansa. Yritin peitellä käsilläni, mutta eihän se onnistunut. Hänen kiinteät, ruskettuneet rintansa kiihottivat minua niin, että aloin imeä hänen paisuneita nännejään. Hän asettui hajareisin kullini päälle ja ohjasi kalun sisäänsä. Punastelin siinä Merjan edessä ja virnuillen hän totesi, että poika taitaa tarvita vähän apua. Edelleen rintoja imien työnsin etu- ja keskisormeni kosteaan vittuun ja runkkasin häntä. Tyttöä hymyilytti touhumme, emmekä saaneet häntä mukaan uimaan. Makailimme hetken vierekkäin ja sitten palasin majapaikkaani, jossa Antti kuorsasi täyttäpäätä.

... Read more


Voih se tuntui niin hyvältä. Mä voin mitä vaan, koska mä tiedän että sä haluut mua joka tapauksessa huomenna" Ari sanoi, painoi suukon poskelleni ja lähti."Siinä oli kulta sulle jännitystä ja odottelua huomiselle."

Jäin kiimaisena katsomaan pukuhuoneen ikkunasta loittonevaa selkää. Et voi jättää mua tällaiseen kiimaan" tiuskahdin ja puin loputkin päälleni. Ja taas pohjaan asti.

Sormi teki muutaman tutkivan työnnön ja hetken päästä se oli poissa. Kokonaan ja hitaasti. Hän laittoi jo housuja jalkaansa.

This makes you an extremely easy target, and when you get focus-fired your Titan might

... Read more


John maistui makealle aivan kuin sokerille ja suklaalle, onneksi ei öljymaalille. Nainen kertoi laatikon hinnan ja minusta se kuulosti kohtuulliselta kun sain vielä vähän alennustakin. Hän ei pääsisi pois liian aikaisin.Hän laittoi Seksiseuraa Turku – Tutustu Tarjontaan Täältä laatikon vihreään muovikassiin ja sanoi vielä:

"Nämä ovat erittäin erityislaatuiset maalit, värit ovat suurilta osin käsin sekoitetut ja niissä on tiettyä erikoisainesta joka tekee kuvasta lähes elävän oloisen." Makasin Parinvaihto Jyllää Euroopassa selälläni ja yritin saada unen päästä kiinni, kuulin kuinka yläpuolellani

... Read more