Naisen hoikat kädet puristuvat biljardipallojen ympärille, hangaten niitä kouristuksenomaisesti vihreää pöytää vasten.Hitaasti, nautiskellen.

Naisen katse hakeutuu mieheen hämärän pöydän ääressä, ties monennen kerran. Naisen korjatessa asentoaan, mies katsele kuinka kaunis takamus keinahtaa houkuttelevasti. Jokin vaisto saa naisen vilkaisemaan hämärään nurkkapöytään. Kovan ja suonikkaan peniksen hangatessa häpykarvoitusta. Naisen pannessa ohimennen merkille komean yksinäisen miehen hämärässä pöydässä.

Mies kavahtaa fantasiastaan kun raskas kivi pyörii kolisten pöydän sisällä. Antaen sitten k

... Read more


Vähän aikaa toivuttuamme huomasimme olevamme Leenan kanssa ihan mutaisia, eikun uimaan.

- Ei varmaan, mut haluu tonne järveen!

- Se on sellainen paikallinen ’nähtävyys’, ainoa baari tässä lähellä, kai se on auki. Vihdoin pääsimme perille, sauna päälle ,kuteet kuivumaan ja lämmintä päälle ja lämmikettä myös.

- Mä oon eka, kun se on mun entinen ,sanoi Tuija.

- Käy ihmeessä!Sillä on kyllä tarkka viinapää, kun tietty määrä tulee täyteen, tulee noutajakin ja nyt taas kävi näin.

- Ei siellä oo ketään.

Vaarallista leikkiä

Se sai minun poskeni kuumottamaan. Mitä hän halusi tai mitä ajatteli. ”Niin”.

... Read more


En oo ihan varma, onko Jani kyenny siihen.Kunnes se ei enää pystyny oleen hiljaa. Jotenkin vasta Jokke oli opettanu mulle, millasiin korkeuksiin seksi voi nousta, kun sitä harrastaa kaks ihmistä, jotka todella rakastaa toisiaan.

Ja musta tuntu, Kiinnostaako PK-seura Turussa, Tampereella Tai Oulussa? et se katto kaihoten mua.

- Ja nyt sitä rakastetaan sitte jotain Jokkea, vaikka vielä äsken vakuuttelit, miten jättäsit kaiken mun takia, se sano jotenkin ivallisesti. Päätin oottaa, kunnes Jani tulis sieltä toiselta puolelta Suomee tänne kotikaupunkiinsa tapaamaan vanhempiaan. Se silitteli mun hiuksia

... Read more


Olimmehan kummatkin nuoria hoikkia miehiä ja se jos mikä on pääomaa homomiesten elämässä. Pitkiä aikoja pidin pyllyssäni kasvihuonekurkusta tehtyä tulppaa. Ei varmaankaan rouvahyvä uskonut millaiseen käyttöön kenties köyhän lukiolaispojan ostokset päätyvätkään. Hampaaton suu lutkutti penistäni ja pienien ponnistelujen jälkeen sain antaa spermani tuohon vieraaseen suuhun. Siinä olin jällen kuin naulittuna. Tunsin myöskin Matin tutut kädet hapuilevan ihollani.

Tunsin itseni pyllystäni kivuliaaksi, koska en ollut aikaisemmin vielä saanut kyrpää perseeseeni. Rainer olikin varustettu oikeilla ho

... Read more