Tultuamme minun luo menimme sohvalle istumaan, televisio oli päällä, pieni valo myös nurkassa mutta muuten varsin hämärää. No totta kai, olin saman tien polvillani hänen haarojensa välissä tuo ihanan iso mulkku suussani. Olin erittäin kiinnostunut "Petestä". koska hänellä oli kuvia netissä ja kyrpä näytti todella mehukkaalta ja itse hän totesi sen olevan yli 20cm seisokissa.

Pete voihki ja oli selvästi tyytyväinen käsittelyyni, mutta en halunnut että hän laukeaa näin. Tutustuin chatissä erääseen 38-vuotiaaseen mieheen, joka kertoi asuvansa naisen kanssa mutta haluavansa seksiä myös miehiltä.

... Read more


Kävelin pitkää kiertoreittiä kotiin päin, kun huomasin erään miehen nojaamassa kerrostalon seinään. Tunsin vain, kuinka hän käänsi minut selälleen, ja alkoi painamaan kyrpäänsä uudelleen pilluuni. Sitten asetuin lattialle nelin kontin.

Kodilleni saavuttuamme ohjasin hänet asuntooni sanoen: "Olisitko hiljaa, pikkusisko varmaan jo nukkuu." Siellä on kyllä pikkusiskoni yövieraana, mutta mahdummehan me kaikki sinne!" Eteisen kohdalla kuului oikea kirkaisu, aloin jo arvaamaan, mitä tuleman pitää.Minä en ole saanut aikoihin, Lahdenperä kuiskii ja lupsuttelee varovasti edestakaisin. Mielihyvin

... Read more