Juuri ennen kuin hän katosi sisään ovesta annoin katseelleni periksi pienen vilahtavan hetken.

Sen jälkeen huomasin miten kohtalo oli puuttunut leikkiimme. Pian pyyhe lensi sängylle Mielipiteitä: Naapuri Ehdotti Parinvaihtoa.. ja Heidi seisoi selin minuun alkaen riisua märkiä bikinejään. Pihaan saavuttuani annoin jalan tavoittaa maata ensimmäisen kerran sataan kilometriin huomatakseni että Heidi oli kadonnut.

Heidi tajusi ennen minua että kohtalon sanelema teko oli jo tapahtunut ja tässä oli kyse enää siitä kuinka kauan voisimme vastustaa toisiamme. Edessäni avautuva näky oli mieleenpainuva. Huomatessani tämän kävelin rauhallisesti kohti mökkiä tietäen mitä tulisi tapahtumaan. Tässä ja nyt.

Heidi keskeytti ajatukseni pyytämällä minut nauttimaan auringosta ja juomasta takapihalle, jolla lojui muutamia aurinkotuoleja ja nurmikon sadetin. Katsoin hänen märkää olemusta allani ja tarrasin ruskettuneisiin käsivarsiin painaen ne vasten pehmeää nurmea koston siemen vielä mielessä kytien. Hetken tuota seurattuani kiskaisin itseni ylös tuolista ja ojensin auttavaa kättäni.

seuranhaku

Vaihdoimme asentoa,,, sain kyrpää sivusta ja edestä, välillä ratsastaen. Mies48 kiitteli nopeuttani ja sain soiton välittömästi."Taidat tosissaan tykätä isäntäs mulkusta" kuului kysymys, johon ynisin tyytyväisenä vastaukseksi. " Sulle pitäs vissiin etsiä toinenkin kyrpä imettäväksi samaan aikaa, vai mitä?" Tyytyväinen huohotus ja urahtelu kuului yläpuoleltani. Pena vaikutti oikein mukavalta, joimme kahvit ja päätimme lähteä. Ja Pena löytyikin nopeasti, puolikalju , 50nen ... puolikalju saa minut jostain kumman syystä syttymään. Katsoi välillä isäntääni silmiin ja sain kehuja imutaidoistani. Ja millainen mies on? Ja sain taas käskyn kontilleni.

funny-pictures-cat-calls-a-taxi Do not take double or extra doses. What may interact with this medicine?

Lähteet... https://blogs.babycenter.com/mom_stories/sahds-and-mom-forumsa-match-made-in-internet-purgatory/comment-page-5/

Maalaishäät osa 2

Terassin rappusissa vastaan tullut tarjoilija ojensi boolimaistiaisen ja jatkoin tukeva lasi kädessä katselemaan lähemmin paikalle jostain syystä kiikutettua vuohta. Edessä ajava Volvo ainakin näytti samalta, mitä olin lähtenyt kirkonpihalta seuraamaan. Tunne oli sama, kuin joskus ennen jouluna. Pihan yhdestä nurkasta lähti leveähkö tasotettu taival parin sadan metrin päässä, jylhällä rinteellä lepäävää metsästysmajaa kohden.Silti odottava, vatsanpohjaa ajoittain näykkivä tutina valtasi alaa muistuttaen äskettäisestä kohtaamisesta. Jossain lähellä kohisevan kosken ryske peitti allensa kaikki muut ympäröivät äänet.

-jatkuu-
Molemmat nyökkäsimme ohimennen kohteliaasti, pienoisen hymyn sävyttämänä.

Kaverin äiti

Olimme melko humalassa kaikki kun menimme saunaan ja kohta kaverini väsyikin löylyn lämpöön ja siirsimme hänet pukuhuoneen puolelle lepäämään. Olimme tyttöystäväni, kaverini ja hänen vaimonsa kanssa heidän vanhempiensa kesämökillä naukkaamassa olutta ja kalastelemassa kun heidän vanhempansa saapuivat myös mökille. Iiris nieli kaiken kertoen että hänen miehensä ei pidä siitä että kulli otetaan suuhun. Riisuin housuni ja asetuin Iiriksen jalkojenväliin ja Iiriksen suusta kuului jotain käsittämätöntä muminaa. Imin molempia rintoja vuorotellen ja hyväilin Iiriksen pillua puvun päältä. Varovasti aloin hyväillä Iiriksen selkää ja siitä pikku hiljaa siirryin rintoihin ja puristelin niitä uimapuvun päältä ja huomasin nännien nököttävän kuin nortin natsat ja siirsin käteni uimapuvun kaula-aukosta sisään ja pyörittelin nännejä sormieni välissä. Siirsin itseäni lähemmäksi ja asetin kullini karvamättään keskelle ja painoin itseni sisään märkään ja litisevän pillun perukoille.

Kommentit tarinasta kalle.konkko@jippii.fi
Siirryin vielä Iiriksen taakse ja taivutin hänet lauteita vasten ja työnsin puolivelton kullin takaapäin sisään ja aloin työnnellä hitaasti edestakaisin. Kierähdin sivuun ja huohotin pitkänaikaa kunnes havahduin siihen että Iiris tuli tolkkuihinsa ja luuli että hänen miehensä oli nainut häntä, mutta kun hän huomasi että se olinkin ollut minähän kauhistui, mutta kertoi sen tehneen erittäin varsinkin kun takaapäin naitiin oikein kunnolla.

Pidin pienen tupakkatauon jonka jälkeen kullini heräsi taas ja käänsin Iiriksen kontalleen ja painoin kullini takaapäin sisälle. Melkein heti sen jälkeen muut naiset paitsi kaverini äiti lähtivät lavatansseihin lähikylään. Riisuin uimapuvun kokonaan pois tieltäni ja asetuin hänen jalkojensa väliin sekä kaivoin jäykkänä seisovan kullin housuistani. Kun anus hetken päästä antoi hieman periksi aloin runtata kullia perseeseen yhä kiihtyvällä tahdilla ja laskin siemeneni hänen pakoputkeen. Aloin rytmikkään naintiurakan ja katselin kun kiinteät rinnat heiluivat työntöjeni tahdissa ja kohta tuntui että lasti lähtee liikkeelle ja vedin kullin ulos ja ruiskutin tavarani Netin Parhaat Treffisivustot hänen rinnoille ja kaulalle.

seuranhaku