Suutelin rintojasi kaadoin sinut sängyllesi ja suutelin kehoasi kauttaaltaan. En voinut enää pidätellä itseäni, vaan olin saamassa kiihdytin tahtia, sormeilin ja hyväilin sinua enemmän.

Hetken huilattua halusin käydä pesulla niin kuin sinäkin, pesimme toisemme samalla antaen suukkoja toisillemme. Suutelimme kiihkeästi ja samalla sain maistaa omaa spermaani.Jäit hetkeksi huohottamaan ja siirsin sinut päältäni, koska en ollut vielä itse saanut, niin halusin vielä lisää. Hyväilimme toisiamme samalla nauttien toistemme lämmöstä. Taksissa suutelimme jo kiihkeästi ja hyväilimme toisiamme, kävimme jo Ilmaiset Seksisivut – Naintia & Pillua Tarjolla! melkoisen kuumana.

treffipalveluPäättäväisesti laskin käteni alaspäin ja tartuin Wallun kovaan kaluun. Sitten alkoi Wallu hitaasti naida suutani. Wallu oli ilmeisesti nauttinut myös, koska Eroottinen Yllätys Illalla hän laskeutui polvilleen. Wallun peppu tuntui hellittävän kiristystä sormieni ympärillä. Wallu meni suihkuun ja alkoi pestä itseään.

Hetken levättyämme Wallu ositti herätys kelloani. Mitkä tunteet minussa velloivatkaan, kun Wallu ratsasti kalullani. Lorottelimme yhdessä pönttöön tarpeemme.

Apache Server at www.kauppalehti.fi Port 80

Lähteet... http://www.kauppalehti.fi/uutiset/reuters-crude-oil-nudges-up-after-ninth-weekly-stock-drawdown-in-us/98SDb7iY

treffipalvelu