Kävelin pitkää kiertoreittiä kotiin päin, kun huomasin erään miehen nojaamassa kerrostalon seinään. Tunsin vain, kuinka hän käänsi minut selälleen, ja alkoi painamaan kyrpäänsä uudelleen pilluuni. Sitten asetuin lattialle nelin kontin.

Kodilleni saavuttuamme ohjasin hänet asuntooni sanoen: "Olisitko hiljaa, pikkusisko varmaan jo nukkuu." Siellä on kyllä pikkusiskoni yövieraana, mutta mahdummehan me kaikki sinne!" Eteisen kohdalla kuului oikea kirkaisu, aloin jo arvaamaan, mitä tuleman pitää.

seuranhaku netistäMinä en ole saanut aikoihin, Lahdenperä kuiskii ja lupsuttelee varovasti edestakaisin. Mielihyvin ja huojentuneena annoin asialle siunauksen. Vaimo on kuitenkin pitänyt näitä muisteluksia jopa jossain määrin kirjallisina.Hän kuivaili hiuksiaan, ja uteliaalla, kammonsekaisella kiinnostuksella seurasin viettipaineen nousua vieraalla.

Lahdenperä nipisteli vaimon nisiä, ja vaimo katsoi häneen tuore puna poskillaan. Hän oli riisunut yöpaitansa ja hieroskeli eteisessä, peilin ääressä rintojaan.

Kuinka ylpeä vaimostani olinkaan, entistä rakastuneempi.

Kyllä Lahdenperä sitä käyttikin.

Lahdenperä kuopi varpailleen tukea patjasta. Mutta olipa syntisen makeaa.

Katukuvastamme, käytöstämme ja ajatuksistamme on vuosikymmenien aikana hävinnyt melkoinen määrä asioita ja esineitä. Tietosanakirjojen, puhelinluetteloiden ja paperikarttojen tiedot löytyvät nykyään yhdestä ja samasta paikasta, netistä.

Lähteet... http://areena.yle.fi/1-4091428

Viimein

Huusin kiimasta, en välittänyt kuulivatko naapurit. Spermani suihkusi sykäyksinä pitkin hänen kiinteää rintaansa ja lakanoitani. Suutelimme raivokkaasti, kädet vaeltelivat ja riisuimme toisiamme jo vähän.

" No, sittenhän meillä ei oo mihinkään kiire. " , hän totesi ja tuli hellästi suutelemaan kaulaani päälleni. Hänen kasvoiltaan paistoi hekumallisuus kauas, hänkin karjahteli.

Hississä emme enää voineet vastustaa, vaan tarrauduimme toisiimme kiinni. Tunsin kyllä koko ajan hänen kovan kalunsa ja hänen lantionsa liikkeet selkääni vasten, mutta se tuntui silti eriltä kuin aiemmin.

Alistusta

Vastasin että olet, mutta nuo kädet sivulla komensin, jonka jälkeen katselin häntä vähän joka http://treffipalvelu.seksideitti.eu/jumalainen-tiina puolelta. Otin toisen jääsauvan ja laitoin sen Seksiseuraa Ilmaiseksi - 100% Suomalainen Sivusto hänen suuhun kiinni remmeillä, sen jälkeen aloin piiskaamaan hänen klitorista ja pillua altapäin. Työnsin kalun aluksi hänen pillun pohjaan ja aloin naimaan häntä pitkillä vedoilla, kun tunsin että laukeaminen on lähellä otin kalun pois pillusta ja tungin sen hänen suuhun, annoin myös luvan käyttää kättä apunaan. Sen jälkeen lukitsin hänen kätensä käsiraudoilla selän taakse ja asetin hänet makaamaan mahallaan sohvan reunuksen yli, siten että rinnat jäi roikkumaan selkänojan toiselle puolelle. Pekka siis saattoi narttunsa ovelleni ja poistui pois paikalta ja jätti narttunsa koulutukseen.Pekka toi narttunsa koulutus paikalle ja tarkasti tilan ettei siellä ole muita, jonka jälkeen hän saattoi narttunsa, oveni taakse sovitussa pukeutumisessa. Kuulin kun Pekka saapui ja aukaisi oven näytin Pekalle merkin että hiljaa, Pekka jäi katsomaan kun otin kalun nartun suusta joka oli hänen rakas vaimonsa ja komensin hänet taas kontilleen. Otin jääkaapista kupin johon olin varannut jäitä ja aloin koskettelemaan hänen rintojaan jäillä, hän ynisi hiljaa, ja alkoi vetäytyä poispäin kun jääpala melkein kosketti hänen nänniään. Ohjasin hänet istumaan sohvalle, raudat oli kuitenkin vielä kiinni käsissä. Totesin taas sinä olet hiljaa seuraa taas rangaistus, otin piiskan ja nostin toista Näin Hankin Seksitreffit Netistä 50 Tunnissa rintaa ylöspäin hieroin vähän nänniä joka kovettuikin heti, ja läiskäisin kovaa nänniä lujaa. Hei kaikille lukijoille kerron tarinan siitä kun Pekka vastasi ilmoitukseeni iskurissa alistusta.

seuranhaku netistä