Olihan sellainen mitä oli kertonut vähän yli 40v, vähän masua muttei liikaa, käteltiin oltiinhan "herrasmiehiä", siinä vaiheessa väkisin silmäni menivät hänen kalulleen, sekin oli luvatun mukainen, puoliseisokissa paksu juuresta suippeni kärkeä kohti, terska oli aika pieni varteen verrattuna.

Lisäten hiljaa vauhtia, veti hiljaa melkein ulos kalunsa ja painoi takasin sisään lisäten vauhti koko ajan, luoja mut tuntui hyvältä. Hän asettui päälleni ja levitin käsin pakaroitani, tunsin terskan reiälläni ja paineen kasvavan kun hän painoi sitä sisään, koitin rentouttaa itseni, kihelmöinti levisi pepussani kun paine kasvoi, tuskan ja nautinnon voihkaisu pääsi minulta kun terska painui sisääni lopulta yllättävänkin helposti, varovasti hän tuli yhä syvemmäs kunnes tunsin Nainen Hakee Seuraa vatsan pakaroitani vasten, siinä olimme hetken ihan hiljaa. Kerroin hänelle että olen btm ja haluun että minua naidaan ja olen itse myös Ilmaiset Nettitreffit >>Nettitreffit valmis muuhunkin mitä hän vain haluaa. Kaveri käveleskeli edes takaisn huoneessa kait esitellen itseään, kalu heilahteli lupaavasti.

Olen ukkomies, bi sellainen, miestä tekee aina välillä mieli ja haen seuraa pääasiassa netistä tai sitten käytän jotain vanhaa kaveria. En kuitenkaan halunnut että kaveri vielä tulee olinhan vielä sitä yhtä vailla. sanoinkin että nyt olisin sitä ratsastusta vailla jos vain vielä kestät?Senhän jo tiesin olihan se jo sovittu.
Otin syvemällen ja nopeesti kaveri alkoi naimaan suutani, pystyin hyvin ohjailemaan häntä pakaroista vetämällä. Runkkasin imin pyöritin kielellä ja kaveri kesti hyvin, puristelin pakaroita hyväilin vatsaa, sekin oli sika kiihottavan pehmeä.

treffit

Want to know how to pronounce the Finnish word treenata? We'll say it.

Lähteet... http://www.wordhippo.com/what-is/how-do-you-pronounce-the/finnish-word-ca1d9d67a759db22d11f593f88c11572347e2652.html

Elinan Kosto

Elinan syvälle survoma patsas oli vielä paikallaan jättäen Jannen turvonneen peräaukon irstaasti avoimeksi. Timppa heitti viimeiset lastit puhki kynnettyyn reikään ja hidasti vauhtia. Aikansa ponnisteltuaan he kuitenkin joutuivat toteamaan, Janne oli niin tiukasti jumissa että hän ei liikkunut yhtään mihinkään. Elina nyökäytti päätään, nousi ylös, ja he molemmat alkoivat riisua vaatteitaan. Antti silitti hänen hiuksiaan ja kylkeään ja kumartui suutelemaan raollaan olevaa suuta.

Peräaukko hellänä ja leukapielet spermaa valuen Janne alkaa rimpuillen karjumaan.Antin suupielet vääntyivät hymyyn kun hän näki Elinan lähestyvän, kädessään melkein viinipullon kokoinen esine.

Timppa alkoi kyntää kyrpäänsä edestakaisin. Hän lutkutti niin syvään ja ahnaasti kuin ikinä pystyi. He repivät toisiltaan vaatteita pois kiihkon vallassa. Jannen jäädessä hiljaa ulisemaan miehet vetäytyivät.

Tahti oli jo yhtä kiivas kuin naapurihuoneen persepanossa.

MarjaMusta nahkahame, poliisin uniformun paita ja koppalakki saivat minut kiiman valtaan. Kiihotuin kokoajan enemmän ja enemmän,kaluni oli kovempi kuin koskaan ja hame alkoi tuntua tosi tukalalta.

Menimme vessaa ja kruunasimme kiimaisen iltamme pissaamalla toistemme kasvoille.Nussin raivokkaasti tiukkaa persettä ja läpsin Marjan pakaroita. - Pyllyyn pyllyyn aah aahaa hhhaaaaah! Ahmin hänen kaluaan ja pallejaan, kun kyrpä alkoi olla juhla kunnossa niin kiipesin Marjan päälle ja ympäröin hänen kullinsa reijälläni. Lastasin tavaraa hyllylle ja jouduin urkittamaan pylly pystyssä kun tunsin jotakin ihanaa liukuvan jalkojeni väliin takaa päin. Marja kääntyi ja kohotti hamettaan jolloin kova kalu pajastui ja työntyi suuhuni.

Tartuin makea kädestä ja talutin hänet olkkariin, yritin keikuttaa peppuani parhaani mukaan. - Sulla on kivan näkönen perse, mutta tossa hameessa se näyttää vielä paremmalta. En voinut pidätellä itseäni vaan suutelin Marjaa painaen lantiotani häntä vasten, kovat kalut kohtasivat hameiden läpi. Peppu ei ollut Markolla Jaanan veroinen mutta Make oli tosi nätti kasvoiltaan. Olin niin kiimassa että kaluni nojasi hameen etumusta vasten ihanasti ja satiininen vuori hyväili terskaani mahtavasti. Kiimailumme jatkui koko aamupäivän joten emme menneet töihin ja saimme varoitukset,mutta oli se sen arvoista.- Ei haittaa, oot kyllä kieltämättä aika vetävän näkönen.Pikkupöksyt olivat niin pienet ettei niistä ollut varsinaista hyötyä mutta eihän se ollut tarkoituskaan, halusin munaa ja paljon.

Hivelin ja nuolin Maken sääriä hetken aikaa.

treffit