seksiseuraa

Hän pyysi minua telttaansa. Yritin peitellä käsilläni, mutta eihän se onnistunut. Hänen kiinteät, ruskettuneet rintansa kiihottivat minua niin, että aloin imeä hänen paisuneita nännejään. Hän asettui hajareisin kullini päälle ja ohjasi kalun sisäänsä. Punastelin siinä Merjan edessä ja virnuillen hän totesi, että poika taitaa tarvita vähän apua. Edelleen rintoja imien työnsin etu- ja keskisormeni kosteaan vittuun ja runkkasin häntä. Tyttöä hymyilytti touhumme, emmekä saaneet häntä mukaan uimaan. Makailimme hetken vierekkäin ja sitten palasin majapaikkaani, jossa Antti kuorsasi täyttäpäätä.

VASTAUS: Kiitos että osoitat luottamusta palveluamme kohtaan ja jaat 10 Tapaa Mokata Treffeillä – Ei Näin! kipeän tilanteesi kanssani. Seksuaalisuuden alueelle osuvat loukkaukset, epäilykset ja tyytymättämyydet tuntuvat usein erityisen kipeiltä ja vaikeilta ratkaista.

Lähteet... http://www.city.fi/blogit/suhdeklinikka/mies+tayttaa+seksitarpeitaan+netti-ilmoituksilla/128101

Varusmies

Menin lisäämään puita saunan uuniin ja ajattelin mustasukkaisena mitä silläaikaa saattaisi tapahtua. Varuspoika laukesi karjahtaen ja veti siittimensä kuumasta pesästään, sperma täytti jälleen vaimoni sopukat.

Heräsin piilostani auton ovien läjähdyksiin, olin nukahtanut piilopaikkaani seisaalleen.

Mökkinaapuri kaarsi autoineen pihalleni ja pyysi hyppäämään kyytiinsä. Ajattelin käväistä pikaisesti saunalla muuta suunnitelmiin tuli muutos.Rita totesi että hieno homma, se ei tule sieltä ennen aamua takaisin. Poika totesi että voisi käväistä mökillämme ja soittaa sieltä kyydin itselleen vielä samana iltana. poika alkoi arasti kertoa mitä mökillä oli tapahtunut poissa ollessani. Mietin että onpa ollut hauskaa...! Hän nappasi Ritaa käsistä kiinni ja kehotti Reiskaa panemaan kunnolla tätä hutsua. Jarrutin ja pysähdyin pojan viereen, huomasin heti kaverin samaksi joka oli olutteltassa vilkuillut Ritaa koko ajan. Poika totesi tämän Eroottinen Yllätys Illalla lähes sammuneen ja menneen nukkumaan. Rita huusi http://seksideitti.treffitseksi.eu/no-siita-sitten-vaatteet-pois-ja-kavin-suutelemaan-ja-tiputtamaan-hanen-takkinsa-lattialle-kullini-tokkiessa-harnaten-happareita-ja-klittaa-huomasin-siella-olevan-tosi-maran-kelin-nannit-olivat-kuin-y että ota poika kyydille, sehän liftaa! Kirosin mustasukkaisena hetken aikaa tapahtunutta mutta päätin jatkaa leikkiä vielä hetken aikaa.

Yövieras

Huokauksesi ja voihkaisusi tallentuvat syvälle korvieni sopukoihin. En tiedä puretko huultasi vihaisena vaiko huvittuneena lepertelylleni, mutta olet aika kovakourainen kun autat takkia yltäni.

Vahvan kahvin jälkeen siirrymme olohuoneeseen, minun ihaillessani salaa lantiosi keinuntaa takaa päin. Tietenkin, vastaan. Alan olla sekopäinen himosta kun ajattelen mitä kaikkea siellä peittosi alla piilee. Alkaen sitten hitaasti liikkumaan sisälläsi. Kunnes lopulta sormet liukuvat nauhan alle, tavoittaen pehmeää karvoitusta. Kohti lämpöä ja pehmeyttä, kuin mehiläinen kohti kauniin kukan mettä.

Tunnen kuinka vartalosi laskeutuu viereeni sängylle. Tunnen penikseni sykkivän kovana pulssini tahtiin puristavissa alushousuissani. Joka tapauksessa on ollut hauskaa. Luet hyvä kirjaa mukavasti sohvalla, rennon ja pehmeän college asun myötäillessä pehmeitä kurvejasi?

Voihkaisen.

seksiseuraa