Sisällä oli hiljaista. Lukuisten siidereiden Sinkut Helsingissä! Näin Löydät Seuraa Treffeille rohkaisemana nousin lopulta taksiin Tuijan ja kolmen lentopalloilijan kanssa. Samu nosti kätensä varovaisesti reidelleni, mutta siirsin sen määrätietoisesti sivuun.

Miehet lupailivat, että jos ilta venähtäisi pitkäksi, pääsisimme heidän pikkubussinsa kyydissä aamuksi takaisin.

Miehelleni riitti jo se, jos lähdin illalla pistäytymään yömyssyllä paikallisessa kapakassa. Ilmeisesti treeni vaikuttaa myös rakkauselimiin, sillä nämä tuntuivat olevan kuin selkärangan jatkeina kohoilevia suonikkaita lihasjötiköitä. Miesten kädet kuljeskelivat hellästi ympäri vartaloani ja saivat minut tuntemaan oloni täysin tyydytetyksi. Nytkin olin varonut ottamasta mitään provosoivaa asustetta mukaani, joten sipsuttelin kesäsandaaleissa ja kiltin tytön mekossa Tuijan rinnalla. Se lähti liikkeelle, kun Samu imaisi klitorikseni huuliensa väliin ja jatkoi kahdella pitkällä sormella lihaksikkaita liikkeitä sisälläni.

seksi kontaktit

Imaisin klitorista, tyttö kiljaisi ja taipui kaarelle saaden voimakkaan orgasmin. Kiihdytin tahtia yhä kovemmaksi, tuntien kuinka tyttö paukutti takapuoltaan pallejani vasten kiljahdellen nautinnosta. Tyttö otti tukea auton keulasta työntäen takapuoltaan vastaani. Kullini reagoi välittömästi alkaen nostamaan päätään tiukoissa pyöräilyhousuissa. Päästyäni mäen päälle näin samaisen auton pysähtyneenä levikkeelle ja naisen tutkivan kovasti auton konepellin alle. Tunsin kuinka pillu supisteli kyrpäni ympärillä lypsäen mehuni sisäänsä. Nousin polkemaan seisaaltaan saadakseni kunnon fiiliksen, kilpapyörässä ajoasento oli niin sanotusti pylly pystyssä asento. Liu'utin sormiani pyllyvakoa alaspäin, pysäytin sormeni hetkeksi pyllyreiälle, painaen varovasti anusta. tyttö vingahti kuuluvasti, painaen takapuoltaan vastaan. Vedin hitaasti pehmenevän kyrpäni tytöstä, käännyttyään tyttö suuteli ja hymyillen sanoi auton varmaankin nyt käynnistyvän taas.

Aamukävelyllä

Sillä kun katsoin hänen tummia silmiään jotka luottavaisesti hymyilivät valkoisten hampaiden kera, tunsin valtavaa kiihkoa ja halusin hänet sisääni. Emme meinanneet malttaa lopettaa, kunnes hän avasi hissin ja lähdimme nousemaan ylös. Se oli kruunu niin täydelliseen mieskroppaan, jollaista en uskonut koskaan kohdalleni osuvan. Hän hoki laukeavansa ja yritti irrottautua, mutta puristin jalkojani ja sanoin että anna tulla vaan.

Hän jatkoi nuolemista jonkin aikaa sitten hän nousi ja otti vaatekaapin päältä pienen puisen laatikon, otti sieltä jotain ja sitten tunsin viileätä ainetta perseelläni jota hän levitti sormillaan samalla työntäen sormen reikääni kota toisen ja kolmannen, levittäen minua hänelle. Mietin meinaako hän työntää valtavan kyrpänsä minuun. Sitten minun oli noustava ja kävin pesulla ja lähdin töihin. Niin hän käänsi minut selälleen nosti jalkani ylös ja ohjasi kyrpänsä reiälleni. Nuolin palleja ja vartta. Saatuaan koko kyrvän sisääni hän rupesi liikkumaan ja veti kyrvän lähes kokonaan ulos ja painoi taas sisään hitaasti toistaen liikettään. Työtä tehtiin lähes vuorotta Seksiseuraa Internetistä Ilmaiseksi! ja viikonloputkin. Tunsin kiihkon värinän lähtevän niskastani ja en miettinyt hetkeäkään vaan käännyin ja palasin hänen luokseen tervehdin.

Poliisi ajaa sinisellä autolla

Loppu.

-------------------

Palautet saa ja pitää antaa;)
Hän nosteli peppuani ylös alas ja kalu liikkui sisälläni melkein jo kipua tehden multa silti ynisin kiihottuneena.Sitten toinen poliiseista alkoi työntää pamppua tiukkaa pyllyreikääni vasten. Mutta otetaanpa kuitenkin tiedot ylös varmuuden vuoksi tuolla maijan puolella. Kalu putosi suustani ja aloin ynisten hinkkaamaan itseäni miehen lantiota vasten. Kuuma sperma suihku sai minussa aallon aikaan ja aloin saada panin hurjistuneena persettäni tiukemmin takanani olevaa kalua vasten ja nuorempi konstaapeli ähisi. Tähän tahtiin he naivat minua pampuillaan.

Otin pampun suuhuni ja kuvittelin sen olevan äskeinen parru ja tukin nieluni sillä.

seksi kontaktit