Ja tietenkään ihan kaikkeahan emme voisikaan kontrolloida, koska halusimme sotkea seikkailuihimme ulkopuolisia ihmisiä.

Sanna heitti tyhjän kupin roskiin ja lähti astelemaan vesikannulta poispäin, kohden itse pääpaikka osastolla….Sovimme tapaavamme uima-altailla, itse asiassa allasbaarissa. Bikinit olivat vielä tiukasti päällä.

’Hannu, laitanko päälleni mustat vai valkoiset bikinit? Pelin henkeen kuului, ettemme olleet tuntevinamme toisiamme, vaan käyttäytyisimme toisia kohtaan kuin ventovieraat. Mitään parinvaihtoa emme olleet koskaan kokeilleet, eikä se tuossa vaiheessa tuntunut edes todelliselta vaihtoehdolta.Tiesin, että Sannan päässä ajatukset sinkoilivat, kun hän loi tilannekartoitustaan ja mietti seuraavaa siirtoaan.

treffitOma karvaton pojanklittani jökötti myös pystyssä ja runkkasin sitä raukeasti.

"Mä olen sun narttuhuorasi. Neljä sormea meni vielä liukkaasti mutta sen jälkeen alkoi tehdä tiukkaa. Susanna jatkoi käden survomista sisääni ja lopulta se meni rannetta myöten sisääni.
Nojasin häneen ja tanssimme hitaasti musiikin tahtiin suudellen kunnes Susanna otti kiinni kädestäni ja veti minut perässään sängylle. Yksi, kaksi ja lopulta kolme sormea tutkivat aukkoni venymiskykyä. Etsi Seksiä Netistä Omalta Alueeltasi! Mä haluun imee sun kalua."Hän puristi pääni reisiensä väliin ja nuolin hänen kaluaan.

David saa pussailutaidoillaan naiset aivan tolaltaan: "Se oli kuin toisessa ulottuvuudessa" Torstai 17.11.2016 klo 10.00 Kiss Bang Love Suomi -kauden paatosjaksossa mallin toita tekeva David hurmaa suutelukumppaninsa totaalisesti: naiset ovat aivan myytyja miehen sulavan hellissa otteissa. "Jos rehellisesti sanoisi, niin kaikki muijat on kehuneet, etta oon paras suutelija", David kertoo suuteluhistoriastaan.

Lähteet... http://www.nelonen.fi/ohjelmat/kiss-bang-love-suomi

Tärkeä asiakas, jatkoaValerio katteli vierestä, kun Claudio alko käydä kiihkeemmäks, ja mä tajusin kuvion. Kone laskeutu Milanon kentälle kuudelta tätä paikallista aikaa. Aika lailla aattelin, et mitähän porukka töissä oikeen aattelee tästä mun matkasta. Valerion ja Claudion kämppä oli iso mutta sokkeloinen. Se ois halunnu mun hyväilevän sitä ja se veti mut päälleen, ja kai se olis halunnu sitäkin, et mä olisin pannu sitä perseeseen, mut ei musta ollu oikeen muuhun, kun vaan olemaan siinä niiden kahden kähmittävänä. Tuntu tosi riettaalta ajatus, että olisin koko viikon täällä Seksitreffit Helposti Netistä näitten kahden homon pantavana.

Nyt viimestään mun on pakko myöntää, et mä nautin olla miesten pantavana. Mä halusin antautua miehelle ja tuntee itteni lutkaksi!

Nyt kun aamulla kirjottelen näitä, niin taas käy sellanen tuttu puistatus.

Kaupunki, joka ei nuku koskaan

Autot ja värivalot. Kaupungin valot tarjoavat lämmintä valoaan joka lepattaa kuin tanssien Janin ja Kimin kasvoilla. Molempia kohtaan.Hengitän pakokaasuja, värivaloja ja autojen torvikonserttia. Uikutan hiljaa ja nuolen rakkaani huulia, jotka vastaavat suudelmaan. Se ei ole minun ja kuitenkin on. Kim henkäisee huuliani vasten. Niin malttamaton, liian malttamaton.

treffit