Kävelin pimeällä kadulla töistä kotiin.


Taivas alkoi jyrähdellä ja sadetta tuli kaatamalla. Laitoin hupun päähäni ja lähdin juoksemaan. Kun avasin kotini oven, sisältä ei kuulunut sanaakaan. Riisuin takkini ja laskin salkkuni pöydälle. Kävelin hitaasti olohuoneeseen, kunnes takaani hyökättiin kimppuuni. Minulle laitettiin silmien eteen jonkinlainen huivi erittäin tiukalle. Tunsin kun minut työnnettiin sohvalle, ja sidottiin kädet tiukasti kiinni. Minut riisuttiin kokonaan, jalat sidottu, kädet, sekä silmät kiinni. Yhtäkkiä kuulin miehen käskevän: "Levitä jalkasi, huora!". Tunnistin äänen. Se oli mieheni ystävä. Olen tuntenut hänet nuoresta asti, hän on pitänyt minusta siitä asti. "Toni! Mitä sinä teet!?" huudahdin. "Levitä nyt ne jalkasi, narttu!"


Toni huusi. Katsoin parhaaksi totella.
Lähteet: http://www.treffit.sex/Sex/FI/Suomi-Treffit/Seksi-Treffit-Suomi/Hitaaseen-ja-kiusoittelevaan-intiimihierontaan-%C3%B6ljytyin-l%C3%A4mpimin-k%C3%A4sin-Suomi-1-1.aspx

Kuulin kun Toni avasi vetoketjunsa. "Lopeta, Toni! Olen ystäväsi vaimo!" huudahdin vielä. "Sinun ei pitäisi olla." Toni sanoi ivallisesti. Samassa tunsin kun hän tuli lähemmäksi. Hän työnsi valtavan kalunsa suuni eteen ja huusi: "Ime, ämmä!". Avasin hitaasti suutani ja ennenkuin huomasinkaan, Toni alkoi lykkiä sitä suuhuni. "Ime!" hän huuteli. Imin minkä jaksoin. Kauan sitä piti kestää, kunnes hän veti sen pois. Hän siirtyi alapäähäni, nuolemaan vakoani. "Eih.. Toni.. Lopetahh.." mumisin. Seuraavaksi hän asetti kalunsa vittuni päähän ja alkoi lykkiä kovaa. Huudahdin suuresta kivusta. Tonin kalu oli sen verran suuri, ja kauan hän ei nuolenut, joten vittuni oli melko kuiva. Toni lykki sisälle, pois, sisälle, pois.. Huusin ja päästin muutaman kyyneleenkin. Toni laittoi kangasriekaleen suuhuni ja alkoi panna minua kovempaa. Sitä kesti kauan! Viimein Toni alkoi pukea, ennenkuin hän lähti, hän kuiskasi korvaani: "Ja tästä asiasta pysytään ihan hissukseen, ettei käy pahasti, niinhän?". Ulisin vastaukseksi. Hän pyöritteli rintoja kämmenissään vielä hetkisen ja lähti. Siihen minä jäin makaamaan alasti, lukittuna.